Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na žestokom udaru

Torcidaši brutalno vrijeđaju i prijete Dinamovu igraču zbog jednog osmijeha

Filip Benković
Goran Stanzl/Pixsell
07.08.2017.
u 16:50

Dok je Futacs ležao na travi Benković se, misleći da napadač glumi, prvo podsmjehnuo, a onda mu pokazao da ustane.

Filip Benković, stoper Dinama, našao se na žestokom udaru pripadnika Torcide nakon maksimirskog derbija u kojem su plavi protiv Hajduka slavili sa 3:1.

Marko Futacs, prošlosezonski prvi strijelac HNL-a, ozlijedio se u 70. minuti nakon duela s Benkovićem, ako se to uopće tako može nazvati. Jer Dinamov igrač samo se čvrsto postavio, a nesretnom Mađaru koljeno je jednostavno propalo.

Filip Benković
1/20

Dok je Futacs ležao na travi Benković se, misleći da napadač glumi, prvo podsmjehnuo, a onda mu pokazao da ustane. Taj trenutak kamere su dobro uhvatile i to je jako razljutilo torcidaše. Uslijedile su žestoke neprimjerene uvrede i prijenje na društvenim mrežama na koje Benković nije uzvratio istom mjerom.

Hajdukovog napadača očekuje dulja stanka, a Benković je odmah nakon utakmice otkrio kako je otišao u svlačionicu vidjeti Mađara.

- Duel s Futacsem nije izgledao strašno na terenu, ali ipak je bio. Nažalost nije dobro, išao sam ga vidjeti u svlačionicu i nadam se da će se što prije oporaviti. Nije ništa zamjerao - izjavio je Benković.

Filip Benković
1/24

Komentara 30

ST
stefj
17:27 07.08.2017.

Uobičajen repertoar Torcide. Ne znam zašto ih se uopće naziva navijačima, to su huligani i kriminalci...

MA
..Marsijanac
17:48 07.08.2017.

Kakve veze ima Benkovic sa ozlijedom Fuctasha? Covjek je ozlijedio sam jos nezalijeceno koljeno. Benkovic ga nije ni dotaknuo . Normalo je da je pomislio da Fuctash folira. Poslije tekme je Benkovic otisao u Hajdukovu svlacionicu i pozelio mu brzi oporavak....Sto vi bagro novinarska jos hocete?

B2
bokida 2
17:35 07.08.2017.

Nisu to Torcidaši, već jedan mali dio huligana i razbijača koji se naziva Torcidom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije