Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA POMOLU

Trofejni napadač stiže u Maksimir? Doznali smo koliko u Dinamu žele platiti veliko pojačanje

Euro 2024 Qualifier - Group H - Slovenia v Finland
Foto: BORUT ZIVULOVIC/REUTERS
1/3
11.06.2024.
u 08:59

Navodno je s veznim igračem već sve dogovoreno, čeka se samo da se obavi posao među klubovima

Zna se da Dinamo pokušava dovesti slovenskog reprezentativca Adama Gnezdu Čerina, igrača koji ima još dvije godine ugovor s Panathinaikosom. Navodno su plavi sve dogovorili s bivšim igračem Rijeke, ali još traju pregovori zagrebačkog i atenskog kluba. Plavi su navodno spremni platiti dva milijuna eura za otkup, čeka se odgovor bivšega Zajecova kluba njegovu sadašnjem klubu.

No, grčki mediji tvrde da Gnezda Čerin nije jedini zanimljivi igrač Dinamu iz redova Panathinaikosa, tvrde da je na meti plavih i 30-godišnji napadač Andraž Šporar. Riječ je o vrlo trofejnom igraču koji je te trofeje osvajao s ljubljanskom Olimpijom, Sporting Lisabonom, Bragom, Slovan Bratislavom, Baselom i Panathinaikosom.

Ove je sezone za Panathinaikos odigrao 43 utakmice, postigao 13 pogodaka i dodao im tri asistencije. Ovaj 186 centimetara visoki centarfor za reprezentaciju Slovenije odigrao je 53 utakmice i 12 je puta bio strijelac. U subotu je za Sloveniju igrao sat vremena protiv Bugarske i postigao pogodak u susretu koji je završio 1:1.

Po Transfermarktu vrijednost mu je četiri milijuna eura, a i on kao i Gnezda Čerin s grčkim klubom ima ugovor do 2026. godine. Andraž Šporar i Adam Gnezda Čerin na Euru su u Njemačkoj.

Komentara 3

FR
freeshooter
09:44 11.06.2024.

...po ničemu, baš ničemu, isti nemogu biti okarakterizirani kao pojačanja za Dinamo... samo kao prodošli, a takvih, i boljih, već imamo u rosteru... čemu to, ako nemogu/neznaju dovesti prava pojačanja za napad na Lp, bolje neka nikoga ne dovode... ili se baš žele trošiti novci...

B2
bordon 2
09:08 11.06.2024.

U Dinamu počeli kupovati Slovence. Dinamo živi od prodaje igrača. Kome ćeš prodati Slovence i Francuze iz druge lige? Jakirević je Mamićev trener. Zajec bi ga se riješio ali čovjek im osvojio duplu krunu, pa ne može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije