Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUMORNI HRVAT

Luka Modrić donio odluku koja će oduševiti navijače Reala

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
28.07.2018.
u 22:08

Bilo je upitno hoće Modrić zaigrati u europskom Superkupu protiv Atletico Madrida koji je na rasporedu 15. kolovoza u Tallinu. No, Marca piše je kapetan hrvatske reprezentacije odlučan da zaigra u toj utakmici

Luka Modrić iza sebe ima napornu sezonu koju je okrunio drugim mjestom s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Luka je nakon svega dobio godišnji odmor i zbog toga propustio turneju Real Madrida po SAD-u.

Bilo je upitno hoće Modrić zaigrati u europskom Superkupu protiv Atletico Madrida koji je na rasporedu 15. kolovoza u Tallinu. No, Marca piše je kapetan hrvatske reprezentacije odlučan da zaigra u toj utakmici i očekuje se da će se suigračima priključiti tjedan dana prije susreta s gradskim rivalom.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Nema sumnje da će navijači Real Madrida ovu Modrićevu odluku dočekati s oduševljenjem. Navijači su razgrabili njegov dres tijekom SP-a, a odlaskom Cristiana Ronalda mnogi očekuju da će Hrvat preuzeti ulogu vođe u kraljevskom klubu.

Modrić je bio najbolji igrač SP-a, a mogao bi i osvojiti nagradu za najboljeg na svijetu.

- Luka Modrić je osvojio Zlatnu loptu na SP-u i vjerojatno osjeća da je jako blizu i Zlatne lopte za najboljeg igrača svijeta. Zašto ne? Ja sam vezni igrač i mislim da bi bilo jako dobro da veznjak osvoji nagradu. Ponekad preveliku pažnju posvećujemo golovima, a ne toliko na druge stvari koje su jednako važne. Luka je jedan od favorita za tu nagradu - rekao je bivši nogometaš Gaizka Mendieta

Ključne riječi

Komentara 27

PR
prajdali100
22:46 28.07.2018.

Luka je čudo od igrača !

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:24 28.07.2018.

Luka Heroj Hrvatske!!! Najbolji Playmaker Svih Vremena !!! Čitajte Svjetsku Presu !!! Bravo Hrvatska Bravo Majstore. Jesi Čudo od Igračine !!!!

RT
right_thought
00:22 29.07.2018.

Ne bole ga leđa ko Kalinića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije