Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Dinamu nikad mira

Trener na klupi s gipsom, napadač s traumom zbog psa

24.09.2017.
u 13:26

I kad se nakon nekoliko dana smirilo sve oko tog fizičkog napada na Marija Cvitanovića koji se dogodio u srijedu nakon kup-utakmice u Podravini, Dinamo opet nije mogao bez nekakvih briga krenuti u Pulu

Nema mira u Dinamu, ako je netko poželio monotoniju u plavim dvorima, fokusiranje samo na nogomet i utakmice, to s maksimirskim klubom može zaboraviti. Rezultatski imperativi, pritisak, pa napadi na čelnike kluba, sad i na trenera Dinama, blokada računa... uvijek nešto.

I kad se nakon nekoliko dana smirilo sve oko tog fizičkog napada na Marija Cvitanovića koji se dogodio u srijedu nakon kup-utakmice u Podravini, Dinamo opet nije mogao bez nekakvih briga krenuti u Pulu.

Cvitanović zvuči vrlo mirno

Naime, u Pulu je putovao i Angelo Henriquez, no tek treba vidjeti u kakvom će biti psihičkom stanju. Naime, njegov pas u petak ujutro izgrizao je jedno dijete u susjedstvu, dječak je završio u bolnici s 50 šavova na glavi, a sve je pogodilo napadača Dinama koji je nakon toga bio u šoku.

Gore nego njemu samo je obitelji tog nastradalog dječačića, no Henriquez se sigurno pita zašto se to dogodilo i bez misli na taj događaj sigurno nije sjeo u autobus koji je plave jučer odveo u Istru.

U riječima Marija Cvitanovića više se ne osjeća šok nakon što je u srijedu navečer napadnut palicama pred svojom stambenom zgradom.

Već jutro nakon napada u kojem mu je slomljena ruka bio je na treningu, imobilizirana ruka nije mu smetala da normalno vodi treninge, tako da to neće biti ozbiljniji problem ni kad danas bude na klupi svoje momčadi u Puli.

Vodili su treneri svoje momčadi i nakon ozbiljnijih zdravstvenih problema, pa Slaven Bilić je nakon operacije kuka brzo bio uz momčad, a to je znatno veća smetnja treneru nego slomljena ruka.

No treba vidjeti i kako će na taj napad reagirati momčad na travnjaku. Može im to biti samo dodatni motiv, mogu tako pokazati da su uz svog trenera. Samo, valjda neće biti tako ‘motivirani’ kao u utakmici sa Skenderbeuom, tada su pred uzvratni susret govorili kako je napad i ranjavanje Zdravka Mamića njima motiv, da će igrati za njega jer je dio njihove obitelji. A znamo da je to završilo debaklom i ispadanjem Dinama iz Europe, prvim nakon 11 uzastopnih godina nastupanja u skupinama europskih natjecanja.

Plavi danas igraju u Puli s Istrom 1961., još jedno novo gostovanje, nakon kojeg slijedi i odlazak u Vinkovce, a onda ih čekaju tri derbija.

Iz Imbriovca bez posljedica

– Nastavljamo tu seriju gostovanja, želimo potvrdu svega što je bilo dosad. Dosta razmišljamo o tome kakvo će biti vrijeme, kakav će biti travnjak, ali pripremamo se i za sve što nas može dočekati – kazao je trener Mario Cvitanović.

I treba se brinuti o travnjaku, trener domaće momčadi već je najavio da im travnjak nije u sjajnom stanju, kako je i to jedan od aduta Istre da nešto napravi u srazu s Dinamom.

No Istra je posljednja na tablici, Dinamo je prvi i po mnogima nekakve dvojbe ne bi trebalo biti. Iako, i kad je slavio s 3:0 u Puli, Dinamo se mučio po teškom terenu, zabio je tri gola iz tri prilike.

– Ništa ne znači posljednje mjesto Istre, analizirali smo ih, ima tamo dobrih stvari koje rade, ali mi želimo biti kvalitetni, opet sve ovisi o nama.

Posljedice utakmice kupa s Imbriovcem, na mekanom terenu, nisu ostavile posljedice.

– Nije bilo nikakvih ozljeda nakon Imbriovca, malo su nas mučile nekakve viroze, ali sve je u redu – kazao je Cvitanović koji neće moći računati samo na i dalje ozlijeđene Antu Ćorića i Alexandrua Matela.

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
14:28 24.09.2017.

U Puli je gadno nevrijeme i nema šanse da se igra utakmica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije