Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Carrillo u problemima: Hugo Almeida već je ozlijeđen

Hugo Almeida
Foto: Hajduk.hr
1/5
24.09.2017.
u 07:07

Carrillu je ipak najvažnije da ostanu mirni i zatraže oprost od navijača koji ih jedini smiju kritizirati

Trener Hajduka Joan Carrillo ostao je možda bez dva igrača uoči susreta s Lokomotivom na Poljudu večeras u 19. Osim Francka Ohandze, na treningu mu se ozlijedio i Hugo Almeida pa su obojica pod nadzorom liječnika o kojima ovisi hoće li zaigrati.

Carrillu je ipak najvažnije da ostanu mirni i zatraže oprost od navijača koji ih jedini smiju kritizirati. Smatra da svi mogu imati krizu pa je kao primjer naveo Real, vrhunsku momčad koja se našla u krizi na domaćem terenu i zaostaje za najvećim rivalom sedam bodova.

Najavio je kako će, kad izađe na teren protiv Lokomotive, momčad biti spremna i željna pobjede. 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:26 24.09.2017.

Jedan od većih cirkusa u svitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije