Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Zagrebu

Pas napadača Dinama izgrizao 21-mjesečno dijete: 'Ima 50-ak šavova'

Angelo Henriquez i njegov pas
Foto: Facebook
1/6
23.09.2017.
u 10:58

- Malome je ispala loptica u dvorište i otišao je po nju i tada ga je napao pas i izgrizao ga po licu, glavi, ušima.

U petak ujutro na zagrebačkom Jelenovcu pas igrača Dinama Angela Henriqueza napao je 21-mjesečno dijete u dvorištu zgrade u kojoj živi i napadač Dinama i napadnuto dijete.

- Mali se igrao u dvorištu, a Henriquez se vraćao iz šetnje sa psom koji je onda ušao u dvorište i napao mi dijete, i izgrizao ga po licu, glavi, ušima. Vjerujemo da će brzo biti sve u redu, samo da presane opasnost od infenkcije, ima 50-ak šavova – kazao je otac jadnog nastradalog mališana.

U tu zgradu Henriquez se uselio prije dva tjedna s djevojkom.

- Henriquezova je djevojka nakon napada psa cijeli dan slala poruke obitelji raspitujući se za dijete i njegovo zdravlje, a u petak navečer smo se i čuli te su ispričali, nudili pomoć, bili su vrlo korektni. I Dinamo nam se javio te ponudio svu pomoć. Iz bolnice su po službenoj dužnosti slučaj prijavili policiji – dodao je otac stradalog dječaka.

Ključne riječi

Komentara 55

KU
kupatilo
11:42 23.09.2017.

Nema veze kohe i stoje.Pas mora biti pod nadzorom a pogotovo ovako veci psi.Znam da to niko nije zelio ali kako vidim u nasem drustvu i psi ce imati vecu slobodu od djece a kamoli ljudi.Nikakvi novci traume koje je dijete dozivjelo nece isprati iz njegove glave dok je ziv.Ovo je grozno i trebaobi u ovoj drzavi ipak neko odgovarazi za nesto.Gledam Todorica koji se isto uzjogunio jer je kao pokraden a kolike je samo taj covjek pokrao i jos je na slobodi.Drzava mu servisira dugove i kad to ponovo stane na svoje noge onbi to da vrati natrag.Ma koji moral i njega i drzave a i u ovom slucaju.Bicemo mi sli sve vise legalno griženi i jos i platit to akosmo se branili.Neznam kako vama ali menise ovo sve vise i vise sve gadi.

Avatar Ledeni
Ledeni
11:53 23.09.2017.

... mu pas mater.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:35 23.09.2017.

ma nije on opasan, nece on ugrist, ma 100% nece... svi to kazu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije