Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi trener odlazi?

Trener Cibalije: Moralna mi je obaveza ponuditi ostavku

zeljko kopic
Goran Stanzl/Pixsell
25.11.2012.
u 15:18

Trener Cibalije Željko Kopić ponudio je Upravi kluba mandat na raspolaganje poslije uvjerljivog prvenstvenog poraza u Zadru (1:4).

- Jednostavno osjećam moralnu odgovornost ponuditi svoju ostavku. Nažalost, stvari se ne razvijaju kako je planirano, a kada momčad opetovano zakazuje i ne daje dvoj maksimum trener nema druge opcije. Od svoga dolaska upozoravao sam na puno problema, uspjeli smo na domaćim utakmicama popraviti neke stvari i upisati bodove no u gostima je to preslabo i ne karakterno. Većina igrača me pridržava se dogovorenoga, ne reagira sukladno naputcima mene kao trenera i to sada nije prvi puta. Moralna obveza je dati mandat na raspolaganje jer znam da Vinkovčani očekuju dobre rezultate i okolnosti ih ne zanimaju. Cibalia je iznad svih nas i treba napraviti najbolje za klub. Ne želim sebe stavljati u prvi plan - rekao je Kopić obrazlažeći svoju odluku.

Ukoliko Uprava donese odluku o smjeni Kopića biti će to već drugi trener u ovome prvenstvu koji je otišao iz kluba.

Inače, porazom u Zadru Cibalija je dodatno zakomplicirala svoj položaj na prvenstvenoj ljestvici. Dodatni problem je što je u zadnjih sedam kola Cibalia osvojila svega četiri boda te sada poslije 17 odigranih kola ima svega 15 bodova.

U utorak Vinkovčani igraju uzvrat četvrtfinala Kupa RH u Osijeku a onda u subotu ugošćuju Zagreb u derbiju začelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije