Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV KRAH

Trebao je u ring s Cro Copom, a sad mu prijeti zatvor zbog šverca kokaina

Twitter
20.08.2021.
u 08:14

Također, ovo uhićenje nije mu prvo, već se našao u problemima s policijom zbog ilegalnog posjedovanja oružja i pljačke.

Brazilac Edson "Draggo" Drago (42) našao se u velikim problemima nakon što mu je policija u automobilu pronašla deset kilograma kokaina vrijednog oko 330.000 eura.

Riječ je o bivšem MMA borcu iznimnog potencijala, koji još uvijek povremeno po svijetu za novac ulazi u ring protiv koga god treba. Ali, najslavnije trenutke doživio je prije gotovo dva desetljeća, kad je bio dio legendarne PRIDE organizacije.

 

 

U kojoj je, na svoju žalost, doživio dva poraza u dva meča. I propustio postati zvijezda. Imao je deset pobjeda u nizu, borio se u elitnoj teškoj kategoriji, ali nije bio za najveće stvari. Iako ga se spominjalo i u kontekstu s tad najvećima - Fedorom, Minotaurom i Cro Copom. Dapače, bio je Minotaurov učenik. Očito je uvijek tražio lakši put. U konačnici, ostvario je 13 pobjeda i sedam poraza.

Također, ovo uhićenje nije mu prvo, već se našao u problemima s policijom zbog ilegalnog posjedovanja oružja i pljačke. Ali, sad bi mogao završiti u zatvoru na jednu do četiri godine što i nije tako zastrašujuće jer znao je što radi i sakrio kokain iznad stražnjih kotača.

>> Hrvatski nogomet pod povećalom: Razgovarali smo s Josipom Šimunićem, Nenadom Črnkom i Ilijom Lončarevićem

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
16:27 20.08.2021.

pa većina tih boraca su sumnjivog morala a i cijeli svijet tih borilačkih sportova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije