Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNI DETALJI

Brutalno isprebijao Cro Copa, a sada je postao heroj: 'Automobil je bio smrskan, dijete dozivalo upomoć...'

Tim Tebow Appears at Soul Headphones at 2014 International CES
JE1/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
19.08.2021.
u 10:22

– Dijete od šest ili sedam godina dozivalo je upomoć te mi pokazivalo u smjeru automobila u kojem je bilo još dvoje – kazao je Brendan Schaub

Nekadašnji MMA borac, 38-godišnji Brendan Schaub spasio je troje djece iz smrskanog automobila nakon prometne nesreće.

Big Brown nedavno je ispričao šokantne detalje nesreće u kojoj je smrtno stradala 26-godišnja majka te djece Aimee Garcia, piše Croring.

Naime, Schaub se naišao našao na mjestu događaja i prvi je priskočio u pomoć.

– Dijete od šest ili sedam godina dozivalo je upomoć te mi pokazivalo u smjeru automobila u kojem je bilo još dvoje – kazao je Brendan Schaub i nastavio:

– Automobil je bio smrskan. A na mjesto nesreće došao sam ja i još jedan čovjek, vjerojatno vozač kamiona. Razbio sam prozor kako bih došao do njih, ali samo dio, prozor je već bio razbijen, pa da ne ispadne kako sam kapetan Amerika. Uklonio sam staklo i izvukao djecu iz automobila.

U nesreći je smrtno stradala njihova majka Aimee Garcia, a za njezino ubojstvo optužen je njezin partner i otac djece Cesar Iban Torre.

Uhićen je nakon što je pokušao napustiti mjesto zločina te se pretpostavlja kako je želio ubiti cijelu obitelj.

Brendan Schaub MMA karijeru završio je 2014. nakon dva poraza u nizu protiv Andreija Arlovskog i Travisa Brownea.

Na UFC 128 priredbi u New Jersey 2011. godine nokautom u trećoj rundi pobijedio je našeg Mirka Filipovića. Bio je to poprilično brutalan nokaut. Amerikanac je udarcem desnom rukom oborio Mirka koji je na trenutak ostao bez svijesti, a onda ga je Schaub tako nemoćnog još jednom udario u glavu.

>> Hrvatski nogomet pod povećalom: Razgovarali smo s Josipom Šimunićem, Nenadom Črnkom i Ilijom Lončarevićem

Ključne riječi

Komentara 11

HI
hiohio
12:27 19.08.2021.

Posrećilo mu se poslije te borbe se nadobijao batina 4-5 drugih i prestao bavit sa tim sportom. Mirko bi sigurno tražio revanš da se ostao kasnije borit , kao i od drugih od kojih je dobio batina pa poslije ihh pobjedio u revanšu.

Avatar Darko zg
Darko zg
12:45 19.08.2021.

Tko je isprebijao Mirka a da mu Mirko nije vratio taj se rodio nije.Istina je da je doživio nokaute i poraze,ali da je brutalno bio isprebijan to nije.Možda je to nama gledateljima i ponekad tako izgledalo....

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
10:51 19.08.2021.

Brutalno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije