Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINUO MLADIĆ (21)

Policija objavila detalje teške nesreće u Zagrebu: 'Pozivamo svjedoke da nam se jave'

Foto: Slaven Branislav babic/PIXSELL
1/5
25.05.2024.
u 10:30

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji pješak, potvrdila je policija, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

Zagrebačka policija objavila je detalje teške nesreće koja se sinoć dogodila kod studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu, u kojoj je poginuo jedan mladić. Naime, do nesreće je došlo oko 23.30 sati, a policija poziva građane koji su svjedočili nesreći da se jave. Kako su objavili nakon obavljenog očevida, 21-godišnji pješak prelazio je zebru dok mu je bilo upaljeno crveno svjetlo. 

- Jučer, 24. svibnja oko 23.30 sati, 21 -godišnji pješak prelazio je kolnik Selske ceste na obilježenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo a kretao se u smjeru sjevera. Tom prilikom na njega je naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak a kretao se Selskom cestom u smjeru zapada dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu - izvijestila je policija. 

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji pješak, potvrdila je policija, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Zbog obavljanja očevida promet Selskom cestom istočnije od raskrižja s Jadranskim mostom od 23.50 do 3.10 sati bio je zatvoren za sav promet.

- Ujedno pozivamo eventualne svjedoke s korisnim informacijama da se jave na broj telefona 192 ili 01/6530-870 - poziva policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 13

MA
marijanka
11:04 25.05.2024.

Velika tragedija ali decko je prelazio pjesacki na crveno.Opreza nikad dosta.

Avatar PurpleMoon
PurpleMoon
11:12 25.05.2024.

2 života 🥺

DU
Deleted user
10:54 25.05.2024.

Kakvi svjedoci? Kolika je vjerojatnost da događaj koji traje sekundu ima svjedoke u 23:30h? Svi semafori trebali bi imati kamere usklađene sa signalima na semaforu. Barem to danas ne bi trebalo biti skupo ni zahtjevno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije