Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATAJILO MU SRCE

Tragedija: U snu umro bivši Dinamov vratar Ivan Turina (33)

Turina (1)
Foto: Pixsell
1/6
02.05.2013.
u 09:47

Branio je u švedskom AIK-u, a iza sebe je ostavio dvoje djece i trudnu suprugu

Hrvatski je nogometni svijet šokirala vijest iz Švedske – bivši Dinamov vratar Ivan Turina preminuo je u snu u noći sa srijede na četvrtak u Stockholmu u 33. godini. Policija ga je pronašla jutros u 7.23 sati nakon poziva susjeda.

– Mogu potvrditi da je Ivan Turina mrtav, no nema nikakve sumnje u ikakav zločin. Turina je umro u snu – izjavio je Patrik Nuss iz tamošnje policije.

Sudeći po prvim informacijama koje stižu iz Turinina kluba AIK-a, zatajilo mu je srce.

– Ivanovo srce prestalo je kucati tijekom noći, nažalost liječnici ga nisu uspjeli vratiti u život. To je tako užasno – rekao je sportski direktor kluba Björn Wesström.

Malo je poznato da je vratar imao problema sa srcem prije desetak godina, no oni su bili riješeni.

Turina je iza sebe ostavio dvoje djece i trudnu suprugu. Čim je čuo za tragičnu vijest, trener Andreas Alm otišao je hitno u njegov stan kako bi bio uz Ivanovu suprugu i djecu. Ona je jutros pozvala susjede u pomoć, a oni su obavijestili policiju i hitnu pomoć.

Do ljeta 2007. godine branio je u Hrvatskoj, za Dinamo, Sesvete, Kamen Ingrad i Osijek, s time da je od 2003. do 2007. bio u Dinamu. Napustio ga je tijekom priprema u Kapfenbergu nezadovoljan što je na mjesto prvog vratara doveden Georg Koch. Potom je otišao u grčki Xanthi pa poljski Lech, a od ljeta 2010. je u AIK-u, s kojim je nedavno produžio ugovor na još tri godine.

>> Posljednji Ivanov intervju: U Stockholmu su me toliko zavoljeli

>> Dinamo se oprostio od Turine uz stihove Sergeja Jesenjina

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije