Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Tottenham s igračem manje svladao Luton i zasjeo na prvo mjesto ljestvice

Luton Town v Tottenham Hotspur - Premier League - Kenilworth Road
Foto: Bradley Collyer/PRESS ASSOCIATIO
1/5
07.10.2023.
u 17:00

U nedjelju su na programu sljedeće utakmice: Brighton - Liverpool, West Ham - Newcastle, Wolverhampton - Aston Villa, dok veliki derbi igraju Arsenal i Manchester City

U prvom ogledu osmog kola engleske Premier lige nogometaši Tottenhama su nastavili s dobrim igrama, u gostima su s 1-0 svladali novog prvoligaša Luton.

Pobjeda je time značajnija za Tottenham jer su je ostvarili s igračem manje. Krajem prvog dijela, kod rezultata 0-0, dva žuta kartona je zaradio Bissouma. Pogodak odluke Tottenham je dao početkom drugog dijela. U 52. minuti, nakon lijepog driblinga i asistencije Maddisona, za tri boda je pogodio Van de Ven. Iako je Luton do kraja pokušao doći do boda, gosti su relativno lako odbili sve napade.

VEZANI ČLANCI:

Tottenham je privremeno došao na prvo mjesto ljestvice. Ima 20 bodova, dva više i utakmicu više od Manchester Cityja. Luton je ostao na 17. mjestu ljestvice.

U nedjelju su na programu sljedeće utakmice Brighton - Liverpool, West Ham - Newcastle, Wolverhampton - Aston Villa, dok veliki derbi igraju Arsenal i Manchester City.

VIDEO Barcelona u problemima; Istražuju ih zbog korupcije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije