Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Tottenham podebljao ponudu za Lyonova vratara Llorisa

'France goalkeeper Hugo Lloris Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pi'
10.07.2012.
u 12:39

Prvu ponudu za svog kapetana od 15 milijuna eura francuski prvoligaš glatko je odbio.

Nakon što je Lyon odbio prvotnu ponudu od 15 milijuna eura za svog vratara i kapetana Huga Llorisa, Tottenham je odlučio malo "začiniti" čitavu stvar. Menadžer Andre Villas-Boas tako je za pouzdanog čuvara mreže odlučio dati još dodatna dva milijuna eura i klub s White Hart Lanea sad čeka odgovor na tu novu, poboljšanu ponudu.

Lyon svog ponajboljeg igrača procjenjuje na 20 milijuna eura, ali želi ga prodati kako bi namaknuo sredstva budući da je klub ostao bez Lige prvaka ove sezone. I sam Lloris izrazio je želju da ode, a Spursi i francuski vratar lako bi se našli i oko plaće. Lloris bi navodno tražio 80.000 funta tjedno, što je u strogim okvirima klupske financijske politike Tottenhama.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragogera
13:22 10.07.2012.

kako stvari stoje modricu bi bilo bolje da ostane,spursi se stvarno pojacavaju ove sezone,mozda se i luka predomisli.bale je produzio,onaj mali iz ajaxa pojacao odbranu,bit ce jaki ove godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije