Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirror:

Tottenham nudi 4 mil. eura za 'novog Modrića', Nikolu Vlašića i želi ga odmah!

nikola vlašić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
21.07.2014.
u 12:15

Vlašića, 16-godišnjeg talentiranog igrača splitskog kluba, pratili su i skauti Chelsea te Real Madrida

Nakon samo dvije odigrane utakmice u seniorskom nogometu, prema pisanju engleskog Mirrora, premierligaš Tottenham ponudio je Hajduku 4 milijuna eura za Nikolu Vlašića.

Mladog igrača, koji je talent splitskog kluba, okarakterizirali su kao novog Luku Modrića te naveli da su ga uz skaute londonskog kluba na prvoj utakmici u pretkolu Europske lige protiv Dundalka pratili i predstavnici Chelsea te Real Madrida. Podsjetimo, Hajduk je u Irskoj pobijedio sa 2:0, a jedan pogodak postigao je Vlašić. Postao je najmlađi debitant u Hajdukovim europskim utakmicama i najmlađi strijelac.

Englezi još pišu kako bi Tottenham zbog interesa i ostalih velikih klubova želio transfer zgotoviti čim prije, a da Hajduk za 16-godišnjeg Vlašića traži 7,5 milijuna eura.

>>Nikola će nositi Hajduk, on je klinac iz kvarta, iz ulice

>>Postoji snimka, pogledajte pogotke i najbolje dijelove utakmice Hajduka i Dundalka!

Komentara 7

GI
gismund
12:42 21.07.2014.

ma kako da ne, vjerojatno za klinca koji je odigrao jednu utakmicu za prvu momčad nude 40 milijuna EUR...

ČI
Čika
13:09 21.07.2014.

Ovo nadilazi čak i Dinamove prodavačke spinove. Jadno. Niti ozbiljni klubovi daju takvu lovu za dvije odigrane utakmice, niti se ozbiljan nogometaš postaje sa 16. Momče, ne obaziri se na novine i igraj, to ti je sada najbitnije.

Avatar mlijeko
mlijeko
13:37 21.07.2014.

Da Hajduku netko stvarno ponudi i duplo manje novca već bi bio u avionu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije