Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener osijeka

Tomislav Rukavina: Ovako se ne može igrati nogomet!

26.10.2014., stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 13. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL
26.10.2014.
u 22:15


Ogorčen je što mu se momčad raspala u Maksimiru

Pomalo je bio neobjašnjiv pad Osijeka u nastavku utakmice s Dinamom (5:0), kad su gosti primili čak četiri gola. Trener Osijeka, Tomislav Rukavina, bio je jasan:

– Ovako se nogomet ne može igrati, ovako se nitko ne smije baviti poslom od kojeg živi! Nije bilo agresije, duela, ni emocije, Dinamo je znao iskazati svoju kvalitetu i napuniti nam mrežu. Sve je to, dakako, frustrirajuće, ali to je očito naša realnost, ništa nije slučajno jer nas već dvije godine prate isti problemi. Iako nakon prvih 45 minuta nije slutilo na rezultatsku katastrofu, raspali smo se u nastavku – kaže Rukavina.

>>Dinamo pregazio Osijek, a Mamić uživao u predstavi dok su ga BBB vrijeđali

>>BBB-i se ispred bolnice pomolili za kolege i razišli se kućama

Komentara 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:46 27.10.2014.

Ovako se ne može igrati nogomet osim ako nije dobra kvota na kladionici za pobijedu domačina sa više od tri gola razlike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije