Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napetost između navijača

BBB-i se ispred bolnice pomolili za kolege i razišli se kućama

BBB
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/25
26.10.2014.
u 17:27

Uoči utakmice Dinama i Osijeka HNS je priopćio kako je riječ o utakmici visokog rizika zbog novonastalih okolnosti, tj. oružanog sukoba u kojem su propucana dvojica mladića.

18.00 - O cijeloj situaciji oglasio se i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

17.45 - BBB-i su stigli ispred bolnice u Dubravi, zbog razumijevanja prema pacijentima nije bilo pjevanja i skandiranja, samo su se pomolili za svoje kolege i razišli se kućama.

17.00 - BBB-i su izašli sa sjevera i u pratnji policije zaputili su se u Dubravu, idu ispred bolnice pružiti potporu kolegama ranjenim u pucnjavi u petak

16.50 - Završila je utakmica, navijači napuštaju Maksimir, policija i dalje osigurava šire područje oko stadiona.

16.30 - Službeni spiker upozorio je navijače na sjeveru da prestanu bacati pirotehnička sredstva na teren te da se na taj način protupravno ponašaju

16.15 - Na poluvremenu susreta navijački bliski Zdravku Mamiću napustili su stadion, dok BBB-a na sjeveru ima blizu tisuću.

15.30 - Nakon uvodnog međusobnog vrijeđanja, navijači su se okrenuli bodrenju svog kluba. Puno glasniji su BBB-i sa sjevera koji ipak povremeno pogrdno skandiraju Zdravku Mamiću.

15.15 - Početak susreta obilježile su međusobne verbalne provokacije

15.00 - Počela je utakmica na Maksimiru, navijačke frakcije su razdvojene, svaka je na svojoj strani, a 'antimamićevci' su brojniji.

14.45 - Bad Blue Boysi polako ulaze na sjevernu tribinu. Nema incidenata.

14.30 - Policija neće puštati na stadion navijače kojima je zabranjen dolazak na utakmice.

14.15 - BBB-i su počeli kupovati karte za sjever, a kada ih je policija preko megafona upozorila da polako uđu na stadion, oni su se izjasnili kako će ulaziti tek kada svi kupe karte. Ima ih oko 400.

14.00 - Mnogo pripadnika policije nalazi se ispred stadiona u Maksimiru. Nekoliko stotina Bad Blue Boysa, koji su protiv Mamića najprije su se okupili u parku, a zatim su otišli pred blagajne za prodaju ulaznica. Pred spomenikom navijačima okupili su se navijači koji podupiru izvršnog predsjednika. Oni će najvjerojatnije susret pratiti na zapadnoj tribini ispred koje ih je dopratila policija.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL

Uoči utakmice Dinama i Osijeka HNS je priopćio kako je riječ o utakmici visokog rizika zbog novonastalih okolnosti, tj. oružanog sukoba u kojem su propucana dvojica mladića. Navodno je riječ o sukobu frakcija Bad Blue Boysa, one koja podupire Dinamovog izvršnog predsjednika Dinama, Zdravka Mamića, i one koja je protiv njega.

Sinoć su se BBB okupili pred Mamićevom vilom te mirno prosvjedovali. Najavili su kako će danas, nakon mnogo vremena, pohoditi maksimirsku sjevernu tribinu.

>>'Zbog svega susret Dinama i Osijeka je utakmica visokog rizika'

>>Stotinjak BBB-a došlo pred kuću Zdravka Mamića, evo što su mu poručili!

Komentara 55

ST
Stojko
14:38 26.10.2014.

Dolaze li ovi tzv. navijači gledati utakmicu i bodriti svoj klub ili zbog nečeg drugog?

BA
baniček
14:36 26.10.2014.

jel trebam objašnjavati zašto pametan čovjek ne ide na maksimir pogotovo ne s djecom? dovoljno je pogledati slike u prilogu.

KU
kublajkhan
14:52 26.10.2014.

ako su jedni "mamićevci" onda su drugi "jovanovićevci", ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije