Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR STRUČNJAKA

Tomislav Paškvalin: Dajmo podršku našim vaterpolistima, da odemo do kraja

Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce, četvrtfinale, Hrvatska - Gruzija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
06.09.2022.
u 23:25

- Nadam se dobrom i kvalitetnom polufinalu s dubokom vjerom da ćemo u  subotu biti u finalu u Spaladium Areni. To svi Hrvati očekuju. Dajmo podršku našim momcima, da idemo do kraja - rekao je Paškvalin.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale Europskog prvenstva u Splitu sigurnom 15-5 (4-0, 2-2, 6-1, 3-2) pobjedom protiv Gruzije u četvrtfinalu.

Četverostruki strijelac za Hrvatsku bio je Luka Bukić, po tri su dodali Loren Fatović i Konstantin Harkov, dva Rino Burić, a po jedan Marko Žuvela, Andrija Bašić i Jerko Marinić Kragić, dok je Nika Šušiašvili postigao tri gola za Gruziju.

>> Pogledajte komentar Paškvalina

Hrvatska će u polufinalu u četvrtak igrati protiv Italije koja je u četvrtfinalu svladala Francusku sa 16:8, dok će u drugom polufinalu igrati Mađarska i Španjolska.

Utakmicu je Večernji list prokomentirao naš stručnjak Tomislav Paškvalin.

- Vratilo se samopouzdanje i sigurnost nekim našim igračima koji nemaju iskustva na ovako ozbiljnim natjecanjima. Nadam se dobrom i kvalitetnom polufinalu s dubokom vjerom da ćemo u  subotu biti u finalu u Spaladium Areni. To svi Hrvati očekuju. Dajmo podršku našim momcima, da idemo do kraja - rekao je Paškvalin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije