Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan 20. rođendan

Tomečak počastio suigrače, a djevojka mu darovala parfem

Ivan Tomečak
Robert Anić/PIXSELL\'
07.12.2009.
u 18:06

Dinamov mladić tek je 20-godišnjak, a već je jedan od najboljih pojedinaca plavih. Najavljuje kako će protiv Timisoare igrati unatoč problemima s trbušnim zidom.

Dinamov branič i jedan od najpopularnijih igrača plave svlačionice Ivan Tomečak proslavio je u ponedjeljak dvadeseti rođendan.

– Počastio sam suigrače, donio sam kolače u svlačionicu – kazala je mlada Dinamova zvijezda.

Je li vas posebno razveselila neka čestitka ili dar?

– Prijatelji i djevojka Ana darovali su mi parfeme. Sviđaju mi se i baš su me razveselili.

U kakvom je stanju trbušni zid, kako je podnio čakovečko blato?

– Izdržao je, hvala Bogu, iako u svaku utakmicu ulazim sa strahom. Ma stisnut ću zube za posljednje dvije utakmice jeseni! Moram igrati protiv Timisoare makar sve popucalo! – zaključio je mladi reprezentativac, dečko iz Brezovice.

Komentara 4

BA
bander
19:11 07.12.2009.

Eto...A kad je onaj Vješti Sammir počastio ikoga od njih, a ima največu plaču u svlačionici! Vidio sam ga jednom na trgu, sa Ettom i Ibanezom hoda ko da je zagreb oslobodio, obučeni ko američki svodnici.. Home Boys Ruls!!!

NE
Ne$$
18:52 07.12.2009.

ma samo domaće dečke u igru, bez ovih zimbabveanskih geliptera

NE
Ne$$
20:33 07.12.2009.

tampon zonaši...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije