Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAUBOJI U DRUGOM KRUGU

Tko dalje čeka Hrvatsku na SP-u? Dva protivnika u borbi za četvrtfinale već znamo

Hrvatska - Angola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.01.2021.
u 11:12

Naša skupina križa se sa skupinom D u kojoj će dalje proći Danska i Argentina. Treći protivnik bit će bolji iz susreta Bahreina i DR Konga.

Hrvatska rukometna reprezentacija jučerašnjom pobjedom na Angolom (28:20) plasirala se u drugi krug Svjetskog prvenstva u Egiptu.

Angola nas ni teorijski više ne može dostići, a u utorak igramo protiv Katara za prvo mjesto u skupini, ali za prijenos bodova. Pobijedimo li prenijet ćemo najmanje tri boda, a možda i četiri ako Japan izgubi od Angole.

Naša skupina križa se sa skupinom D u kojoj će dalje proći Danska i Argentina. Treći protivnik bit će bolji iz susreta Bahreina i DR Konga. U četvrtak ćemo igrati protiv pobjednika iz toga dvoboja, ako prije toga dobijemo Katar.

Zatim nas u subotu najvjerojatnije čeka Argentina (ako izgubi od Danske, što se očekuje) pa bismo u ponedjeljak igrali s Danskom

Prve dvije reprezentacije iz skupine plasirat će se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Komentara 4

ĆA
ĆanotaKrljo
16:20 18.01.2021.

Polako polako ...ovi trebaju prvo pobjediti katar , pa ćemo dalje planirati !

KA
kažemja
12:24 18.01.2021.

Ne razumijem zašto bi to bila blamaža? Hajduk je sasvim prosječna limitirana momčad koja već godinama nije nista osvojila, ne igra Europu i jedino što je od njih ostalo je ime i ništa više. Prije će Gorica, Osijek ili Rijeka a o Dinamu da ne govorim, i koji je druga dimenzija za Hajduk, osvojiti prvenstvo nego smješni klubić iz Splita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije