Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Efekt Leicestera

Tko će biti prvak nakon lisica? Na Burnley više uplata nego na City!

Leicester
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.05.2016.
u 15:21

Nekoliko dana nakon ulaska u 1. ligu, kladionice se prepolovile tečaj na Burnleya!

Izgleda da kladioničari u Engleskoj ne vjeruju ili nisu čuli za onu 'nije svaki dan nedjelja', pa hrle u kladionice stavljati novac na - Burnley!?

Da, i to je efekt senzacionalnog Leicesterova naslova prvaka, piše Goal com.

- Taj je trijumf lisica ljudima još svjež u glavi, pa smo već primili gotovo tisuću uplata na to da će Burnley (koji je u ponedjeljak izborio ulazak u 1. ligu, nap. a.) biti prvak iduće sezone! - naglasio je Steve Freeth iz djelaznik kladionice.

A to znači da se više ljudi kladilo na Burnley nego na Manchester City, koji je s koeficijentom 2,37 najveći favorit. Poput Cityja, koji preuzima Pep Guardiola, i Chelsea s novim trenerom Antoniom Conteom dobro kotira, te je koeficijent da će biti prvak 6.

Na početku ove sezone tečaj na Leicester bio je 5000, dok je kladionica s Burnleyem krenula s 2000, ali taj je tečaj već prepolovljen na 1000. S druge strane, koeficijent da će isti klub ispasti iz lige odmah u idućoj sezoni je 1,80.

>>Leicester je kladionicama iz džepa izbio 20 milijuna funti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije