Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskusni napadač

Težak udarac za Petrolul: Mutu na korak do Fiorentine!

Adrian Mutu
Igor Kralj/PIXSELL
17.08.2014.
u 20:03

Transfer bi se mogao realizirati u narednom tjednu, a postoji mogućnost da Mutu Petrolul napusti i prije dvoboja s Dinamom

Težak udarac mogao bi dobiti rumunjski Petrolul uoči dvoboja Europske lige protiv Dinama. Prema pisanju talijanske Gazzette delo Sport, njihov najbolji i najiskusniji napadač Adrian Mutu na korak je do povratka u Fiorentinu. Klub u kojem je Mutu proveo pet godina spreman je za njega inkasirati milijun eura.

"Pregovori između Fiorentine i Mutua započeli su još u srpnju i izgledno je kako će on ubrzo karijeru nastaviti u Fiorentini. Čelnici kluba, navijači, ali i trener Vincenzo Montella nestrpljivo priželjkuju njegov povratak" stoji u navodu Gazzette delo Sport.

Transfer bi se mogao realizirati u narednom tjednu, a postoji mogućnost da Mutu Petrolul napusti i prije dvoboja s Dinamom. Mutu je u odličnoj formi, spominje se i njegov povratak u reprezentaciju pa 'viole' u njemu vide pravo pojačanje unatoč činjenici da već ima 35 godina. U Fiorentini je već igrao od 2006. do 2011. godine, a upisao je 112 nastupa u kojima je postigao 54 pogotka.

>>Petrolul remizirao uoči susreta s Dinamom i pao s prvog mjesta

Komentara 3

JA
JackRussell
01:16 18.08.2014.

Hoće li dotični novinar nakon još jednog netočnog najavljenog transfera dati otkaz? Sumnjam. Nema časti u današnjem hrvatskom novinarstvu.

DO
dodotatino
21:07 17.08.2014.

Fiorentina će inkasirati milion. Znači ako Mutu skupi lovu ili da svoju može igrati za fiorentinu. Da li je to sada pravilo da tko hoće igrati za fiorentinu mora i platiti, Bravo novinar, Inkasirati znači naplatiti. Onaj Vanja ujutro pravopis a sada Hrvoje malo pobrkao pojmove.

SO
sonce
08:56 18.08.2014.

Delaču trebaš maramice za suze brisat. Vidi se koliko se veseliš, da Dinamo izgubi tekmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije