Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO PRETJERALI?

Talijani došli po Mlakara pa se okrenuli i otišli kad su čuli koliko Hajduk traži za njega

U 10. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Lokomotiva
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
31.01.2022.
u 21:15

Slovenca je Hajduk doveo iz engleskog Brightona i vezao ga četverogodišnjim ugovorom. Dosad je za splitski klub odigrao 21 utakmicu i zabio šest golova.

Hajdukov napadač i slovenski reprezentativac Jan Mlakar (23) ostaje u Splitu unatoč velikom interesu talijanske Pisa. Posao koji je bio na pragu izvršenja propao je zbog visine odštete koju je Hajduk tražio.

Igračev agent Amir Ružnić u razgovoru za SportKlub otkrio je detalje cijele priče. Pisa je nudila dva milijuna eura, ali Hajduk je htio dvostruko više pa su Talijani odustali.

30.11.2021., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Cetvrtfinale hrvatskog nogometnog kupa, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Gergo Lovrencsics, Jan Mlakar, Marco Ezio Fossati Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Inače, Slovenca je Hajduk doveo iz engleskog Brightona i vezao ga četverogodišnjim ugovorom. Dosad je za splitski klub odigrao 21 utakmicu i zabio šest golova.

Karijeru je počeo u Domžalama, koje su ga 2015. prodale Fiorentini za milijun eura. Potom se tri godine kasnije se vratio u Sloveniju, gdje je igrao za Maribor, koji je platio 1,2 milijuna eura da bi ga doveo, a onda je 2019. prodan u Brighton za tri milijuna eura.

Stoga, logično je da Hajduk želi više od toga jer riječ je o mladom igraču s još uvijek velikim potencijalom.

>>> Najbitnije informacije o zimskom prijelaznom roku pratite OVDJE

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler
Idler
23:37 31.01.2022.

Janez, uslikaj se vu Dinamovem dresu i mam buš vrijedil deset milja 😊

ST
sttipe
11:42 01.02.2022.

Malo su i pitali!! Ja bi 4 pita, ako dođe klub u kojem će igrat europu, i tražija bi i postotak iduće prodaje. Mlakar i Ljubičić moraju odigrat 3 godine za Hajduk i uvatit više od 20 milijuna, svaki, ne skupa!! Ako bude sve u redu, tako će i bit!! I ić će u klub kojem to neće bit problem platit. Kakav interes ima Hajduk poslovat s talijanskim drugoligašima?? Njima prodamo Dimitrova, i dobit će ga za manje novce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije