Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV ZAOKRET

Svjetski prvak završio zadnji pa ostao bez nastupa na Olimpijskim igrama!

Track & Field: USA Olympic Team Trials
Kirby Lee/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.06.2021.
u 16:00

Pobijedio je osvajač bronce na OI u Rio de Janeiru Clayton Murphy s najboljim vremenom sezone 1:43,17. Drugi je bio Isaiah Jewett koji je s osobnim rekordom (1:43,85) osigurao nastup u Tokiju.

Svjetski prvak na 800 metara Donavan Brazier je ostao bez nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što je na američkim atletskim kvalifikacijama u Eugeneu zauzeo zadnje mjesto.

Pobijedio je osvajač bronce na OI u Rio de Janeiru Clayton Murphy s najboljim vremenom sezone 1:43,17. Drugi je bio Isaiah Jewett koji je s osobnim rekordom (1:43,85) osigurao nastup u Tokiju.

Ovo je drugi put da je svjetski prvak iz Dohe 2019. ostao bez olimpijskih igara, u kvalifikacijama za OI u Rio de Janeiru 2016. je otpao u prvom krugu.

Sam Kendricks je u skoku s motkom doživio jedan od rijetkih poraza. Branitelja naslova olimpijskog pobjednika i dvostrukog svjetskog prvaka (2017. i 2019.) je pobijedio Chris Nilsen koji je visinu 5,90 m preskočio iz drugog pokušaja, dok je Kendricksu to uspjelo iz trećeg.

U troskoku je Will Claye, dva puta srebrni na OI, u odsutnosti ozlijeđenog olimpijskog pobjednika Christiana Taylora, pobijedio sa 17,21 m. Na 1.500 m je veteranka Jenny Simpson neuspješno završila borbu za svoje četvrte olimpijske igre zaredom, zauzevši deseto mjesto. Pobijedla je Elle Purrier St. Pierre (3:58,03).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije