Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSOBNI IZBOR

Švicaraci bijesni na zvijezdu Arsenala: Odbio se cijepiti, a sada je zaražen koronom

RUS, UEFA EM 2021, Schweiz vs Spanien
EXPA/PIXSELL
02.09.2021.
u 13:55

– Svi ostali igrači u reprezentaciji su se cijepili ili su se oporavili od koronavirusa pa su manje-više sigurni, barem s medicinskog stajališta. Sada je, nažalost, Granit zaražen.

Švicarska javnost kritizira nogometaša Arsenala Granita Xhaku koji se zarazio koronavirusom nakon što se odbio cijepiti.

Xhaka je pozitivan pa neće moći pomoći reprezentaciji Švicarske u rujanskom ciklusu kvalifikacija za SP.

– Granit Xhaka nije cijepljen. To smo prepustili svakom igraču, to je osobna odluka svakog igrača, baš kao i bilo koje druge osobe u Švicarskoj. Mi smo izdali preporuku da se svi cijepe. On je odlučio za sebe. Njegovo je pravo da se ne cijepi – rekao je šef komunikacija Švicarskog nogometnog saveza Adrian Arnold te dodao:

– Svi ostali igrači u reprezentaciji su se cijepili ili su se oporavili od koronavirusa pa su manje-više sigurni, barem s medicinskog stajališta. Sada je, nažalost, Granit zaražen.

Komentar koji je objavljen u švicarskom tabloidu Blicku nije imao previše razumijevanja za Xhaku.

– Puno putujete, zrakoplovima, autobusima i stalno ste u pokretu s različitim grupama ljudi. A ako vas uhvate, cijeloj momčadi prijeti karantena, što ugrožava utakmicu. Neodgovorno je ne cijepiti se ako ste profesionalni nogometaš – napisao je novinar Blicka.

Švicarska će tako bez Xhake u nedjelju dočekati europskog prvaka Italiju.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:31 02.09.2021.

Pa dobro, bit ce u izolaciji 10-ak dana i onda je imun na slavni virus. Mnogo bolje nego biti reduciran na status laboratorijskog stakora, i vjerovati placenicima koji nakon samo godinu dana i desetine tisuca zrtava... tvrde da su njihovi eksperimentalni otrovi sigurni!

LI
liliZG
14:36 02.09.2021.

sada će i on biti imun... pa........

MK
mksdk
14:04 02.09.2021.

Čovjek se prehladio i bit će ok za tri dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije