Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga Prvakinja

Sve za pobjedu: Igračice Podravke uoči Krima otišle u karantenu

'12.04.2011., Koprivnica - Igracice RK Podravke su u 24. kola 1. HRL za zene bez problema pobijedile suparnice clanice RK Samobor i po 18. put osigurale naslov prvakinja Hrvatske. Andreja Covic u prod
Marijan Susenj/PIXSELL
21.10.2012.
u 11:51

– Na karantenu smo se odlučili jer je na djevojkama veliki pritisak. Tako imaju svoj mir i moći će razmišljati isključivo o utakmici – pojasnio je Hrupec

I treću sezonu zaredom rukometašice Podravke Vegete u skupini Lige prvakinja za protivnika imaju slovenski Krim. U zadnje četiri odigrane utakmice kokice su \"ugrabile\" tek jedan bod, prošle sezone u Ljubljani, ali neugodan niz žele prekinuti već danas (17.30 sati, HTV2) u koprivničkoj dvorani. Unatoč porazu, dobra igra kod iznimno jakog mađarskog Györa naoružala ih je samopouzdanjem.

– Mislim da smo zreli da pred svojim navijačima pružimo odličnu igru i upišemo prve bodove u skupini. Ključ uspjeha je od prve do zadnje minute igrati na vrhunskom nivou, i u obrani i u napadu, izgarati na terenu i učiniti što manje tehničkih greški. Krim ima jaku ekipu, bez obzira na neke njihove ozljede, ali uvjeren sam da ih možemo pobijediti – istaknuo je trener Podravke Vegete Neven Hrupec, koji je svoje djevojke odveo u karantenu u Ludbreg.

Izolacija dosad nije bila praksa u koprivničkom klubu, ali ta je utakmica ocijenjena iznimno važnom za daljnji razvoj događaja u Ligi prvakinja, u kojoj je ove sezone cilj osvojiti najmanje treće mjesto u skupini kako bi se, u najgorem slučaju, nastavilo igrati u Kupu kupova.

– Na karantenu smo se odlučili jer je na djevojkama veliki pritisak. Tako imaju svoj mir i moći će razmišljati isključivo o utakmici – pojasnio je Hrupec.

Koprivnički klub učinio je sve kako bi animirao publiku za utakmicu sa Slovenkama. Ulaznice su se dijelile besplatno, a novost je da će ispred dvorane biti postavljen veliki šator u kojem će svaki gledatelj s ulaznicom moći pojesti hot-dog i popiti čašu ledenog čaja, kao i uživati u nastupu tamburaškog sastava. Mališanima će se dijeliti Podravkine grickalice, a prvih 50 gledatelja koji dođu u dvoranu na dar će dobiti klupsku navijačku majicu.

– Klub je zaista učinio sve da bude puna dvorana i prava atmosfera. Naši navijači bili su sjajni i u Mađarskoj, ali nadam se da će danas biti još brojniji i glasniji. Očekujem da će publika danas biti naš osmi igrač i da će nam pomoći da ostvarimo toliko željenu pobjedu – rekao je Hrupec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije