Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duomo u kockicama

Sunce osvanulo u Milanu, reprezentativci prošetali gradom

Hrvatski reprezentativci prošetali Milanom
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/10
16.11.2014.
u 11:42

Atmosfera u središtu Milana je odlična, trgovi i ulice su u kockicama i sve je spremno za veliki spektakl

Hrvatsku će večeras na San Siru bodriti oko sedam tisuća navijača, a velik broj pristalica naše reprezentacije već je stigao u Milano. Smjestili su se na poznati trg 'Piazza del Duomo' gdje ih je oko 11 sati bilo oko dvije tisuće. Dobra vijest za njih, ali i za naše nogometaše jest da je danas u Milanu osvanulo sunce i da je dan lijep.

Zbog velikih količina kiše i poplava jučer se i odgoda utakmici nije činila nemogućom, ali to se ipak neće dogoditi. 

Atmosfera u središtu Milana je odlična, trgovi i ulice su u kockicama i sve je spremno za veliki spektakl. Naši reprezentativci prošetali su gradom, a nadamo se da će večeras na najljepši mogući način čestitati rođendan Marcelu Brozoviću - pobjedom.

>>Kovač je Kramariću i Kovačiću namijenio klupu, koga biste vi stavili?

Komentara 2

RK
robert.kelecic
12:31 16.11.2014.

'Pjaca del Duomo'?! Kada već fotografija nije vezana za vijest jer je očito riječ o noćnoj, vjerojatno od sinoć, sudeći po lokvama kiše koja je sinoć padala u Milanu (a vi pišete o sunčanom jutru), mogli ste barem ispravno napisati naziv trga.

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
13:22 16.11.2014.

Atmosfera u središtu Milana je odlična, trgovi i ulice su u kockicama i sve je spremno za veliki divljački spektakl ukoliko gostujoči navijači osjete da su svoji na svome i pokaže svoju narav, kulturu i navike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije