Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Šuker komentirao poljudsku svastiku i poslao poruku Srbiji

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
04.01.2019.
u 15:33

- Srbija ima šansu u želim im svu sreću. Svi smo povezani loptom i ljubav prema njoj nas spaja. Novac na kraju nije bitan, već odnosi s ljudima.

Luka Modrić najbolji je hrvatski nogometaš svih vremena, a 2018. godina bila je najbolja u povijesti našeg nogometa, poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker u razgovoru za Arenu Sport.

Šuker se osvrnuo i na izgradnju nacionalnog stadiona.

- Tko je izgradio dvorane za rukomet i košarku u Hrvatskoj? Mi nismo građevinska firma. Država i lokalna zajednica trebaju reagirati. Žao mi je što nemamo nacionalni kamp gdje bi djeca mogla doći. Mnogo novca gubimo. Tražimo normalan stadion. Ne pedeset tisuća. Dovoljno je 25.000, a to košta 50 milijuna eura. U Mađarskoj je stadion koštao 45 milijuna eura - rekao je Šuker.

Komentirao i poljudsku svastiku čiji autori još nisu pronađeni.

- Velika šteta za državu. Želim reći da ni jedan huligan neće izbaciti Hrvatsku s prvenstva. Mi ćemo uvijek platiti kaznu. Neće nas nitko izbaciti zato što 15 huligana zapali bengalke. To im treba biti jasno.

A o odnosima sa savezima u regiji je rekao:

- Imamo dobre odnose sa srpskim savezom i Slavišom Kokezom koji odlično radi svoj posao. Isto i s Dinom Begićem i ljudima u Bosni i Hercegovini. Plasirali su se na Final Four i želim im da se plasiraju na Euro. Srbija ima isto šansu u želim im svu sreću. Svi smo povezani loptom i ljubav prema njoj nas spaja. Novac na kraju nije bitan, već odnosi s ljudima. Poručio bih im da rade s omladinskim potezima jer je to jedini put.

>> Pogledajte godišnju Skupštinu HNS-a

Komentara 59

MA
Marsijanac
16:31 04.01.2019.

Stadion za 25,000, ma daj ne kaki . Ne gradi se stadion samo za danas nego za iducih 40 godina......"Želim reći da ni jedan huligan neće izbaciti Hrvatsku s prvenstva. Mi ćemo uvijek platiti kaznu." ...........Iz kojeg to razloga mora HNS placati kazne . Uvedite dozivotne kazne zabrane dolaska na sve sportske priredbe i stavite huligane na sud.

GE
genex
16:21 04.01.2019.

ova država ne pomaže izvrsne.na staru godinu,ministar marić je platio 2,5 milijarde kuna jamstava za uljanik.nije greška,govorim o MILIJARDAMA kuna.do sada, mi porezni obveznici smo platili više od 3 milijarde kuna za uljanik, i to nije sve. zašto ne žele dati nešto love za pristojan stadion da se ne sramotimo kad nam igra tim nacionale ? da ne govorim da smo s tom lovom koju smo dali za uljanik mogli uzeti još jednu eskadrilu f-16. također je zanimljivo da ljevičari šute kao ribe u vezi naplate jamstava za uljanik (valjda zato što ih je dala njihova vlada), ali da se krene graditi stadion svi bi izgmizali iz svojih smrdljivih rupa.

DU
Deleted user
16:10 04.01.2019.

Košarka je propala jer igraju u regionalnoj ligi, negledljivo je i nikog ne zanima, svaki sport u reginalnoj ligi je negledljiv i propada, i ujedno su hrvatske lige svih tih sportova propale, želi li se uništiti hrvatski nogomet i hrvatska liga pristat će na regionalnu ligu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije