Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmice Werdera i Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka obilježit će dvojica genijalnih veznih igrača

Sudar Diega i Modrića - poslastica

11.08.2007.
u 17:12

Kad klub u prijelaznom roku uloži 17,6 milijuna eura (drugi po ulaganjima nakon Bayerna), ako mu prvih jedanaest vrijedi više od 90 milijuna, onda bi ona bila favorit i protiv mnogo jače momčadi od hrvatskog prvaka.

Werderovu nadmoć nad Dinamom ilustrira i kladionička ponuda; Betandwin daje koeficijent 1,35 na pobjedu Werdera, 4,35 na remi i čak 7,50 na trijumf modrih. Dinamo dolazi na Weser kao potpuni autsajder i to je njegova najveća šansa. Ako se ikada Nijemce može uloviti na krivoj nozi, onda je to kolovoz kad tek love formu, a suparnike s istoka uvijek dočekuju s podcjenjivanjem.

Pojedinačna usporedba vrijednosti Werderovih i Dinamovih igrača debelo ide u korist Nijemaca i omjer 78-73 zapravo je ublažena realnost. Dinamo u ovom trenutku ima samo dva igrača koji bi mogli igrati u Werderu; Balaban nije ništa slabiji od Schaafovih napadača, a Luka Modrić bio je Werderov prvi izbor prošle sezone za mjesto razigravača. Schaaf se tada utješio s Diegom iz Porta. On danas vrijedi dvadeset milijuna eura.

Sudari te dvojice nogometnih divova obilježit će srazove Werdera i Dinama. I Ivanković i Schaaf ovisni su o raspoloženju svojih desetki, ni jedan nema zamjenu.

Werderova prednost je i u obrani jer se vraća briljantni Brazilac Naldo, a Dino Drpić je daleko od reprezentativne forme. Vjerojatno ćemo u te dvije utakmice uvidjeti koliko je Dinamu značio Vedran Ćorluka.

Dinamova šansa su Werderovi bokovi i zato bi "mlažnjak" Etto mogao odigrati vrlo važnu ulogu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije