Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko se krije iza priopćenja?

Sudački sindikat je samo podvala!

\'04.03.2009., Zagreb - Nogometasi Dinama u prvoj polufinalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa u Kranjcevicevoj ulici rutinski su odradili posao svladavsi Zagreb s 2:0. Sudac ;Marijo Starhonja. Pho
Marko Lukunić/Pixsell
21.12.2011.
u 11:29

Naša dvojica najboljih sudaca Marijo Strahonja i Ivan Bebek nemaju pojma o prijetnji sudaca da neće suditi na proljeće

Raspustite sudačke komisije, liste sudaca, instruktora, kontrolora i delegata, neka snimke utakmica budu zapečaćene... ili nećemo suditi u proljetnom dijelu Prve HNL!

To je skraćen sažetak priopćenja koje se u javnosti pojavilo u utorak navečer, a potpisali su ga Sindikat sudaca i instruktora. Zanimljivo, nije potpisan ni njezin predsjednik, tajnik ili bilo tko imenom i prezimenom.

A u srijedu ujutro su dvojica naših najboljih sudaca Marijo Strahonja i Ivan Bebek imali istu reakciju kad smo ih pitali za sindikat i priopćenje:

– Nemam pojma o tome, ne znam za takav sindikat ni za taj ultimatum!

Kakva manipulacija! Netko je frustriran napisao pismo i poslao ga medijima kao reakciju sudačkog sindikata. Koji i ne postoji!

>> U tiskanom izdanju Večernjeg lista u četvrtak pročitajte o kome se radi <<

Komentara 6

BR
brac55
11:55 21.12.2011.

evo opet sindikat valjda ga je osnovao preko noći šimić

DI
dinamofan
12:45 21.12.2011.

\"Kakva manipulacija! Netko je frustriran napisao pismo i poslao ga medijima kao reakciju sudačkog sindikata. Koji i ne postoji!\" Ma bravo! Mediji požurili objavit pismo bez da provjere istinitost. novinari, novinari....

CA
CarobKing
15:36 21.12.2011.

Ovo morate vidjeti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije