Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI JUNACI

Subašić i Falcao na utakmicu morali taksijem jer se pokvario autobus

Falcao
Reuters (Ilustracija)
25.08.2014.
u 14:36

Igračima Monaca pokvario se klupski autobus pa su se igrači morali snaći za prijevoz na utakmicu s Nantesom.

Nogometašima Monaca tijekom putovanja u Nantes se proteklog vikenda pokvario klupski autobus pa su se igrači morali snaći za prijevoz.

Četvorica igrača, naš Danijel Subašić, Radamel Falcao, Lucas Ocampos i Valere Germain su se odlučili uzeti taksi, dok je ostatak momčadi prevezao mini bus. Fotografiju iz taksija objavio je Subašić na Twitter profilu.

Na kraju su dvojica igrača iz taksija postali junaci utakmice. Subašić je obranio jedanaesterac (kojega je sam skrivio), dok je Falcao zabio je jedini gol na utakmici za prvu pobjedu Monaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije