Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska krila

Štrlek: Moramo vratiti pozitivan duh! Horvat: Kritike me ne bole

Horvat i Štrlek
Foto: Otvoreni radio
1/4
03.02.2015.
u 15:43

Najvažnije je to što smo svi jaki u glavama i sigurno ćemo opet biti jako dobri - rekao je Štrlek.

Krilni igrači hrvatske rukometne reprezentacije, Zlatko Horvat i Manuel Štrlek gostovali su na Otvorenom radiju po povratku sa SP-a u Kataru gdje je Hrvatska osvojila tek šesto mjesto.  

- Razočarani smo, očekivali smo više. No, tako je to u sportu. Moramo razmišljati o budućnosti i ostaviti Katar iza nas. Rezultat je sigurno ostavio trag na nama i trebat će vremena da vratimo pozitivan duh. Najvažnije je to što smo svi jaki u glavama i sigurno ćemo opet biti jako dobri - rekao je Štrlek.

- Kritike me ne bole. Jer ako su prave, ako i sam znaš da si pogriješio onda to prihvatiš - kazao je Horvat.

Nakon što voditeljica nije uspjela iz igrača izvući informaciju koga bi voljeli vidjeti na mjestu izbornika Slavka Goluže kad jednog dana napusti reprezentaciju, Horvat i Štrlek otkrili su nekoliko zanimljivih detalja o sebi.

Tako je Štrlek kazao kako bi se, da nije rukometaš, bavio nogometom dok bi Horvat bio elektrotehničar. Obojici je Zagreb najdraži grad.

A najneugodnije pitanje bilo je 'koga više vole - majku ili ženu'.

- Majka je ipak u prednosti - otkrio je Zlajo dok se Manuel spretno izvukao:

- Što da sad kažem? Mama ne zna da sam u emisiji, ali supruga vjerojatno sluša. Onda ipak ženu...

>>Golužu će smijeniti 
jer sponzori ne vole gubitnike

Komentara 1

KE
kentie
10:40 04.02.2015.

Dečki najbolja krila ste na svijetu...supersoničnom brzinom ostvarujete stopostotni učinak...malo tko to na svijetu ima....još da je izbornik na Vašoj razini, di bi nam bio kraj...sjaj i odsjaj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije