Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustio dnipro

Ivan Strinić odlazi u West Ham

Subašić Strinić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
20.07.2014.
u 22:00

Strinić je već dogovorio uvjete s West Hamom i stigao je u London. Sutra bi trebao odraditi liječnički pregled pa potpisati ugovor.

Ivan Strinić uskoro će postati član West Hama. Očekuje se da će hrvatski reprezentativac u idućih 48 sati i službeno potvrditi transfer.

Strinić je već dogovorio uvjete s West Hamom i stigao je u London. Sutra bi trebao odraditi liječnički pregled pa potpisati ugovor.

Ovaj lijevi bočni od 2011. igra za ukrajinski Dnipro odakle je stigao iz Hajduka. Za reprezentaciju je odigrao 32 utakmice, ali je zbog ozljede propustio Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

>> Strinić izgubljen za SP: U šoku sam, tužan, razočaran...

Komentara 4

HA
harakiri
00:43 21.07.2014.

dobro za obojicu

Avatar comandante
comandante
08:45 21.07.2014.

E jada Liverpool, biti ce cirkusa i kikseva ove godine, a taman ih je krenulo

ZI
zico
23:36 20.07.2014.

pa west ham stvarno nezna kaj bi....pa strinić....o božeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije