Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedini vatreni

Strinić: Ako odigramo na svom nivou, onda ne bi trebalo biti problema

\'07.04.2010., Split - Druga polufinalna utakmica Kupa Hrvatske u nogometu u kojoj su se susreli NK Hajduk i NK Dinamo. Dodo i Ivan Strinic.  Photo: Filip Brala/PIXSELL\'
Filip Brala/PIXSELL
11.09.2010.
u 15:34

Od Ivana Strinića Hajdukov navijač ima velika očekivanja. Uostalom, jedini je reprezentativac iz HNL-a u prvih jedanaest Hrvatske.

– I moja očekivanja su velika, volio bih da bude lijepa predstava, a vjerujem da ćemo pobijediti. Uvijek kad igraju Hajduk i Dinamo odlična je atmosfera, užitak je igrati pred trideset tisuća gledatelja – rekao je Strinić.

Koji su Dinamovi glavni aduti, na koga ćete paziti?

– Najveća opasnost prijeti nam od Sammira i Rukavine, na njih moramo obratiti posebnu pažnju. No, najvažnije je da se mi posvetimo sebi, da odigramo na svom nivou, i tada ne bi trebalo biti problema – kazao je Strinić.

Komentara 5

OB
-obrisani-
16:29 11.09.2010.

o čemu ovaj imbecil iz vg priča

VE
Velikogoričan56
18:26 11.09.2010.

Ima li tko argument protiv onoga sto sam napisao o Strinicu?

VE
Velikogoričan56
16:00 11.09.2010.

Tocno tako, bravo Strinicu. Ja sam Dinamovac otkad znam za sebe, ali to sto Strinic igra u repki dobar je potez i ne slazem se da je bio los u bilo kojoj utakmici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije