Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u trgovačkom centru

Nogometaš Arsenala svjedočio potresnim scenama: 'Vidio sam ženu kako umire, to sam mogao biti ja'

Foto: Paul Terry/PRESS ASSOCIATION
1/5
28.10.2022.
u 08:35

Prošao je bez većih ozljeda, ali nije mu bilo svejedno, pogotovo zato što je s njim u trgovini bio i sin. Potukao se s napadačem i proveo noć u bolnici u Milanu, čeka ga manja operacija.

Noć se spuštala u Assagu, gradiću pored Milana, a nogometaš Monze Pablo Mari odlučio je sa sinom otići u nabavku u trgovački centar. Dok je razgledavao po trgovini, pomahnitali čovjek je ničim izazvan uzeo nož iz izloga i počeo ubadati ljude.

Jedna osoba je preminula, a tri su završile u bolnici, uključujući i Marija. Htio je obraniti svoje dijete, sukobio se s napadačem, kojeg je policija na kraju uhitila. Nema naznake da je riječ o terorističkom napadu. 

Foto: Massimo Alberico / ipa-agency.net

Španjolski stoper, koji je ovog ljeta došao na posudbu u Monzu iz Arsenala, prošao je bez većih ozljeda. Napadač ga je ubo u leđa, ali bez posljedica.

- Što se dogodilo? Jednostavno, imao sam sreće. Vidio sam ženu ispred mene kako umire, a to sam mogao biti ja. Vodio sam svoje dijete u kolicima, a onda sam osjetio oštru bol u leđima. Okrenuo sam se i vidio čovjeka kako ispred mene ubada osobu u vrat. Ja sam dobro, već ću u ponedjeljak biti na terenu - kazao je za La Gazzettu dello Sport. 

U bolnici ga je posjetio i direktor Monze, Adriano Galliani.

- Pablo je nevjerojatan dečko. Imao je nakon svega još snage i za našaliti se. A imao je sreće, mislim da ga je spasila njegova visina. Ubodna rana nalazi se tek malo ispod pluća. Veli da će biti na terenu u ponedjeljak. Prenio sam mu pozdrave predsjednika Berlusconija i svih iz kluba.

Pablo Mari proveo je noć u milanskoj bolnici, a čeka ga i manja operacija i šivanje rane koju je zadobio na ustima nakon tučnjave s napadačem.

Komentara 1

DO
domolub
09:00 28.10.2022.

u katastrofaaa,sve najbolje nogometaśu I njegovom sinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije