Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDRENJE

Stipanović sutra u lov na medalju, braća Fantela osmi!

Sailing - Men's 49er - Opening Series
Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
31.07.2021.
u 11:37

Braću je puno boljeg plasmana koštala diskvalifikacija u devetoj regati.

Braća Šime i MIhovil Fantela plasirali su se kao osmi u plov za odličja klase 49er na olimpijskoj regati u Enoshimi.

Zadrani su nažalost bez izgleda za medalje u medal-raceu u ponedjeljak, ali su u subotu pokazali da spadaju među sam vrh u ovoj klasi u kojoj su svega nepune četiri godine.

Šime i Mihovil su zadnja tri plova odradili odlično, a uspjeli su ubilježiti i pobjedu u desetoj utrci. U 11. plovu su bili deseti, a u zadnjem kvalifikacijskom su stigli na cilj drugi. 

Prema neslužbenim rezultatima Fantele su osme s 88 negativnih bodova, dok vode Novozelanđani Brling i Tuke s 52 boda.

Podsjetimo, kormilar Šime Fantela je s Igorom Marenićem donio Hrvatskoj povijesno zlato u klasi 470, da bi potom prešao u novu klasu s mlađim bratom. Braću je puno boljeg plasmana koštala diskvalifikacija u devetoj regati.  

U nedjelju se Tonči Stipanović kao trećeplasirani u plovu za odličja bori za odličje u klasi Laser, dok je Elena Vorobjeva okončala svoj premijerni nastup u Laser Radialu na odličnom 12. mjestu.

>> Pogledajte: Zlatnu i brončanu medalju naši Matea i Toni proslavili su uz šampanjac i tortu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije