Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENTI NA POLJUDU

Stigle su kazne za Hajduk: Bijeli oslabljeni protiv Dinama. Karoglanov pomoćnik sve će gledati s tribina

Zagreb: Zagrijavanje uoči utakmice 18. kola SuperSport HNL, Lokomotiva - Hajduk
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
28.03.2024.
u 23:13

Momčad s Poljuda se trenutačno nalazi na drugome mjestu prvenstvene ljestvice. Imaju četiri boda manje od Rijeke i jedan više od trećeplasiranog Dinama. Pred njima je upravo najveći derbi hrvatskog nogometa, a u njemu neće moći računati na Dinu Mikanovića

Utakmica 27. kola Hrvatske nogometne lige između Hajduka i Lokomotive bila ja poprilično turbulentna. Zagrebački klub je ponovo uspio na gostovanju svladati jednog od hrvatskih velikana (2:1), upravo u trenutku kada je bijelima svaki bod ključan. Sol na bolnu ranu bilo je isključenje pomoćnog trenera Dragana Blatnjaka i desnog beka Dine Mikanovića. Dvojac je u četvrtak sazna kazne.

Mikanović je tijekom utakmice dobio dva žuta kartona. Zbog toga je kažnjen novčanom kaznom od 400 eura te će morati preskočiti najveći derbi hrvatskog nogometa. Onaj protiv Dinama koji je na rasporedu ove subote, na Poljudu od 19.30. Pomoćnik Mislava Karoglana je zbog opetovanog vrijeđanja suca Pajača na poluvremenu, prisiljen dvije utakmice provesti na tribinama uz plaćanje novčane kazne u visini tisuću eura.

VIDEO Gužva na Maksimiru: Navijači u dugačkom redu čekaju ulaznice za utakmicu Dinamo - Hajduk

Dakako, ovo je tek dio kazni koji bi mogle biti izrečene. Sporno je i pitanje napada djelatnice splitskog kluba na suca, odnosno obratno - suca na djelatnicu. Nije poznato čija je strana istinita, obje iznose suprotnu verziju priče. Hajduk poriče da je njihova djelatnica nasrnula na suca te navode kako imaju snimku na temelju koje su od povjerenika natjecanja Josipa Breznog zatražili da pokrene disciplinski postupak protiv Pajača.

VEZANI ČLANCI:

Momčad s Poljuda se trenutačno nalazi na drugome mjestu prvenstvene ljestvice. Imaju četiri boda manje od Rijeke i jedan više od trećeplasiranog Dinama. Međutim, Dinamo ima i zaostalu utakmicu s Varaždinom u koju će dakako ući kao favorit. Dakle, bijelima je idealno doći do tri boda te tako zadržati korak s Rijekom uz odvajanje od Dinama. Prvoplasirana momčad prvenstva u ovome kolu igrao protiv Rudeša te je očigledni favorit za uzimanje bodova.

GALERIJA Hajduk slavio u Gorici. (3:0) Bijeli već u prvome poluvremenu riješili pitanje pobjednika

Zagreb: Zagrijavanje uoči utakmice 18. kola SuperSport HNL, Lokomotiva - Hajduk
1/45

Komentara 1

AG
ante.grozdanic51
10:34 29.03.2024.

Taj primitivac je kazna za svaku normalnu sredinu! Lako je nači pomoćnog trenera kojem je najveći uspjeh psovanje svih !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije