Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO PA SPREMNI

Stadioni u JAR-u prošli završnu Fifinu inspekciju

SP 2010
AFP
29.03.2010.
u 14:52

Za konačnu pripremu za SP ostalo je riješiti tek detalje kao što su autobusi, parkirališna mjesta, osiguranje...

Organizatori Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi objavili su kako su svi stadioni na kojima će se igrati utakmice prošli završnu inspekciju Međunarodne nogometne federacije (Fifa).

- Završna je provjera gotova i možemo reći da smo ispunili obećanje kako ćemo imati deset stadiona svjetske klase - objavio je šef Organizacijskog odbora SP-a Danny Jordaan 73 dana prije početka natjecanja.

Južnoafrička Republika izgradila je pet potpuno novih stadiona, a isto toliko ih je obnovila. Cijeli je projekt stajao oko milijardu eura.

- Preostalo nam je još samo riješiti pitanje parkiranja za momčadske autobuse, završiti organizaciju osiguranja te postaviti znakove koji će usmjeravati navijače. No, to su još samo detalji - dodao je Jordaan.

Svjetsko prvenstvo počinje 11. lipnja, a završava točno mjesec dana kasnije.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:53 30.03.2010.

Pa najednostavnije je bilo napraviti inspekcije za one stadione na kojima če igrati kockasti iz Hrvatske..Navodno tamo nema tribina jer navijači neče doči a sumnja se da i suparnika za World Cup neče Hrvati imati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije