Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na izjave

Srpski sportaš odgovorio Cvetkoviću: Hrvati nam nisu braća!

Jovica Cvetković
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/29
25.01.2018.
u 18:21

- Prašinu može podignuti samo zlonamjeran čovjek. To je činjenica i ne možemo bježati od istine

Izbornik srbijanske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković prije nekoliko dana u najavi utakmice Srbije i Francuske izrekao je nešto što je podiglo puno prašine.

- Očekujem da će nas hrvatska braća podupirati. Iskreno to očekujem, rekao je Cvetković, a nakon toga uslijedio je niz reakcija.

One ne prestaju ni nakon što su već obje reprezentacije ispale iz daljnjeg natjecanja. Danas su se tako pojavile izjave proslavljenog vaterpolista Srbije Danila Ikodinovića.

- Ne sviđa mi se što se izjava politizira, ali ja imam jasno razmišljanje kojim se vodim cijelog života. Igram za svoj obraz i za svoju momčad, ni za koga drugoga, rekao je Ikodinović pa dodao:

Jovica Cvetković
1/16

- Idemo mi neku utakmicu pobijediti za sebe, nije bitno hoće li to odgovarati ostalima. Što se tiče Hrvata, evo ja mogu reći da često putujem tamo, ali nisu nam oni braća. Mogu nam biti prijatelji, ali braća nam nisu, zaključio je Ikodinović.

Podsjetimo, Cvetković se jučer osvrnuo i na to da je njegova izjava podigla puno prašine.

- Prašinu može podignuti samo zlonamjeran čovjek. To je činjenica i ne možemo bježati od istine. Ne kajem se za bilo što što sam rekao. Iskreno se nadam da će ovi narodi u budućnosti živjeti u miru i bez mržnje. Mi vjerojatno to nećemo doživjeti, ali želim da moja i tuđa djeca budu sretna i da se druže. Što može biti bolje od toga? Pa živimo jedni do drugih.

Komentara 26

PR
prajdali100
19:12 25.01.2018.

Ikodinovic je 100% u pravu !!! Ni on meni nikada nije bio niti mi može biti brat.

GU
Gustirna
18:56 25.01.2018.

Rijetki srbijanac koji je rekao istinu...taj srpski sportas...

DU
Deleted user
20:58 25.01.2018.

Hajde da za početak budemo pristojni susjedi , i to je puno !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije