Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvetili mu se

Srpski novinari bojkotirali i provocirali Sinišu Mihajlovića

siniša mihajlović
Marko Lukunić/PIXSELL
26.03.2013.
u 09:33

"Kako se osjećate kao kapetan loše vođene ekipe? Jeste li od izbornika naučili nešto osim pjevanja himne?"

Danima nakon poraza od Hrvatske, izbornik Srbije Siniša Mihajlović izbjegavao je novinare. Sve do jučer nije im želio govoriti, kako je poslije rekao, o najtežem porazu u karijeri. Tijekom vikenda na konferencije je slao samo svoje igrače, a to je jako razljutilo srpske novinare. Stoga su mu se jučer osvetili. Naime, Mihajlović se pojavio na konferenciji uoči utakmice sa Škotskom, a s njim u društvu bio je Branislav Ivanović. Novinari su odlučili bojkotirati Mihajlovića i uopće mu nisu postavljali pitanja. Miha je tako tek dvaput morao odgovarati, jednom ga je pitao škotski novinar, a drugi put novinar službene stranice njihova Saveza.

No ni tu nije bio kraj provokacijama, Ivanoviću su svako malo postavljali pitanja koja imaju veze s Mihajlovićem. Evo nekih pitanja koja su mu upućena:

"Kako se osjećate kao kapetan loše vođene ekipe? Jeste li gledali hrvatske klipove na internetu koji zbog taktike Siniše Mihajlovića ismijavaju srpski nogomet i reprezentaciju? Jeste li od izbornika naučili nešto osim pjevanja himne?"

>>>FSS se predomislio: Mihajlović ipak odlazi s klupe Srbije?

 

 

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
13:02 26.03.2013.

je...sad jadan nemre spavat....zakaj novinari misle da imaju toliku moc? pogotovo u "nasim" krajevima gdje nezavisnog novinarstva gotovo nema....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije