Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM SJELO

Srpski mediji naljutili se na vijest iz Hrvatske i tvrde: Ovo je prava istina

Navijači na utakmici Dinamo - Hajduk
Matija Habljak/PIXSELL
28.12.2021.
u 11:22

Prema portalu Kurira, Zvezda je najgledanija u bivšoj Jugoslaviji, a Partizan prosječno ima gotovo dvostruko više navijača po domaćoj utakmici od Dinama.

Facebook stranica Zona Dinamo objavila je jučer tablicu o ovosezonskoj gledanosti klubova s prostora bivše Jugoslavije.

Prema toj tablici, Hajduk je najgledaniji s prosječnom gledanosti od 9867 gledatelja na Poljudu, druga je beogradska Crvena zvezda, koju na Marakani prosječno gleda 6249 navijača. Treći je sarajevski Željezničar s 3624 navijača na domaćem terenu.

Hrvatski prvak Dinamo nalazi se na desetom mjestu s 2287 navijača na Maksimiru. 

No, srpski tabloid Kurir tvrdi da brojke nisu točne. Prema portalu Kurira, Zvezda je najgledanija, a Partizan prosječno ima gotovo dvostruko više navijača po domaćoj utakmici od Dinama.

"Istina je sasvim drugačija. Zvezdu je na "Marakani" gledalo u prosjeku 10.300 gledatelja, odnosno na 10 utakmica ukupno 103.003, mada je i to svakako preuveličano! Partizan je na 11 utakmica ove jeseni kao domaćin imao podršku 46.783, odnosno 4.283 u prosjeku po meču, što dvostruko više nego zagrebački Dinamo", navodi Kurir.

Pogledajte tablicu posjećenosti koju je objavila Zona Dinamo

>> Pogledajte i novi video Zdravka Mamića

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
11:44 28.12.2021.

Tko o čemu, VL o propaloj tvorevini. Ne zanima nas, shvatite jednom!

AR
ArsenT
12:15 28.12.2021.

Kod nas je obrnuto, srpski mediji mogu napisati bilo što i mi se nećemo naljutiti.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
11:45 28.12.2021.

Dinamovi navijači nisu išli na utakmice zbog Zdravka Mamića. Mrze Mamića jer znaju da bi Dinamo bez njega bio gori od Hajduka. A o utjecaju politike neću trošiti riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije