Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Srpski kapetan Filipović: Hrvati i mi igramo najbolje

Filip Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
26.07.2017.
u 17:06

To nije finale prije finala jer je i domaćin Mađarska favorit za naslov. I mi i Hrvati igramo sjajnu obranu - kaže Miloš Ćuk

Hrvatska i mi smo pokazali najbolji vaterpolo dosad na prvenstvu, a sastajemo se već u polufinalu, kazao je uoči polufinalnog dvoboja Hrvatska - Srbija na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu u Budimpešti kapetan srpske vaterpolo reprezentacije Filip Filipović.

Hrvatska i Srbija igrat će u polufinalu u četvrtak 22 sata nakon što je Hrvatska u četvrtfinalu pobijedila Italiju s 12:9, a Srbija lako Australiju s 15:5.

Filip Filipović
1/5

- Znamo se vrlo dobro i znamo gdje su najjači, pa tu nema iznenađenja. Hrvatska je bila bolja od Italije, svaka im čast što su izdržali. Nije bilo lako ni nama koji smo gledali, a kamoli njima koji su od početka do kraja igrali s igračem manje - osvrnuo se Filipović na suđenje u dvoboju između Hrvatske i Italije na internetskoj stranici Srpskog vaterpolskog saveza.

Miloš Ćuk navodi da će polufinale s Hrvatskom biti dvoboj dvije najbolje obrane na prvenstvu. 

- To nije finale prije finala jer je i domaćin Mađarska favorit za naslov. I mi i Hrvati igramo sjajnu obranu, a to znači da će biti teško, tvrdo i s puno kontakta. Hrvati imaju odlične braniče, teško ćemo ih probiti, ali smo u ranijim susretima u tome uspijevali što nas stavlja u ulogu favorita. Zadovoljan sam što igramo s njima jer i oni igraju čisti vaterpolo - kazao je Ćuk.

Komentara 6

Avatar Hummer
Hummer
17:20 26.07.2017.

Svaka cast Filipovicu.

Avatar mali322
mali322
23:45 26.07.2017.

E kad bi svi sportaši ovako komentirali!...ustvari pravi sportaši i komenturaju ovako, svi ostali su samo veliki Hrvati, veliki Srbi, velike budale!

SE
serzex
01:42 27.07.2017.

U pravu je ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije