Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi klasik

Srbi iščekuju polufinale: 'stigla stara mušterija', 'da Hrvate potopimo i u Budimpešti'

Hrvatska - Srbija
Igor Kralj/Pixsell
26.07.2017.
u 12:49

- Bit će to najteža utakmica do sada. Hrvati su od Srbije gubili finala Svjetskog prvenstva i Olimpijskih igara i sigurno će se sada bolje pripremiti, kaže Rašović.

Hrvatska i Srbija u četvrtak će igrati u polufinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti. Naša reprezentacija čeka na pobjedu protiv Srbije od 2010. godine kad smo ih posljednji puta nadjačali u polufinalu EP-a u Zagrebu (10:9).

Srpski mediji naravno najavljuju taj ogled, uglavnom u umjerenom tonu. Provokativnijim naslovima ističu se tek Blic i Kurir koji navode: 'Stigla stara mušterija - Srbija s Hrvatskom za finale' i 'Da Hrvate potopimo i u Budimpešti: Ovako su srpski vaterpolisti slavili nad Hrvatskom na najvećim natjecanjima...'.

Kurir je prenio i izjavu srpskog reprezentativca Viktora Rašovića.

- Bit će to najteža utakmica do sada. Hrvatska je bila bolja od Italije. Hrvati su od Srbije gubili finala Svjetskog prvenstva i Olimpijskih igara i sigurno će se sada bolje pripremiti, ali mi ćemo se potruditi da odigramo kao i do sada - kazao je Rašović.

Mnogi tamošnji mediji ističu kako nas očekuje vječiti vaterpolski klasik, pravi derbi, a prenijeli su i izjavu Ivice Tucka kojom je naš izbornik istaknuo da je Hrvatska u odličnom tjelesnom i psihičkom stanju te da može pobijediti svakoga pa tako i Srbiju. Portal Srbijadanas.com malo je izvrnuo te riječi hrvatskog izbornika te ih predstavio kao prijetnju...

Komentara 28

BR
brojevi
13:20 26.07.2017.

Neka pobijedi sport a to je često važnije od rezultata. Radije bih, kao hrvat, da pobijedi hrvatska ali ne smatram ni da je poraz od Srbije sramota.

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
15:32 26.07.2017.

Ma možete vi nas pobijediti i u pljuckanju udalj, ali tamo gdje želite, na ratnom polju možete nam samo pljuckati pod penđer, jer tamo se vidi tko ima m u d a, a tko su kukavičke gnjide !!!

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
18:06 26.07.2017.

Samo ih pustite neka se raduju ko da su već pobijedili, tako je još bolje za nas..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije