Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSJEDI OPTIMISTIČNI

Srbi poručuju: Željeli smo Hrvate, to će biti pravi derbi!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
25.07.2017.
u 23:53

Igrači istočnog susjeda optimisti su uoči sraza s našim vaterpolistima, a optimizam grade na pobjedama u posljednjih nekoliko godina.

Hrvatski su vaterpolisti u najjačoj od svih četvrtfinalnih utakmica na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti pobijedili Italiju sa 12:9 i ušli u polufinale u kojem ih čeka još teži suparnik - reprezentacija Srbije

Srbija je u polufinale ušla bez većih poteškoća, s 15:5 pobijedila je Australiju našeg Elvisa Fatovića. Igrači istočnog susjeda optimisti su uoči sraza s našim vaterpolistima, a optimizam grade na pobjedama u posljednjih nekoliko godina.

- Želio sam Hrvatsku jer to je sad pravi derbi. No, svjestan sam da će to biti teška i neizvjesna utakmica. S Australcima smo odigrali odličnu obranu, nadam se da će takva biti i protiv Hrvatske - kazao je srbijanski reprezentativac Miloš Ćuk.  

Komentara 33

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:48 26.07.2017.

Srbi su bolji i bojim se da će nas ponovno razbit, kao i zadnji put. Ovo, što smo igrali protiv Italije, jednostavno nije dovoljno za Srbiju.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:37 26.07.2017.

Srbi poručuju: Željeli smo Hrvate jer najprije su njih rasturili Slovenci u rukometu i EU arbitraži a sada ćemo preostali jadransko balkanski šljam mi rasturiti u vaterpolu.

IL
ilijan1a
07:05 26.07.2017.

Ajmo Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije