Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon napada na autobus

Srbin ozlijeđen u kamenovanju mogao ostati bez oka: 'Ovo je prešlo sve granicu'

Benfica
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.06.2020.
u 13:29

Nakon napuštanja stadiona napadnut je autobus Benfice u kojemu su bili igrači i stručni stožer

Benfica je u 25. kolu, u nastavku portugalskog prvenstva nakon pandemije koronavirusa, u četvrtak ugostila Tondelu i odigrala 0:0.

Nakon napuštanja stadiona napadnut je autobus Benfice u kojemu su bili igrači i stručni stožer, više o tome možete pročitati OVDJE.

Najgore su prošli Andrija Živković i Julian Weigl, koji se sada oglasio i putem Instagrama.

"Zdravo svima. Samo vam želim reći da sam dobro. Imali smo zaista sreće! Svi radimo greške, ali ovo je prešlo sve granice! Bacati kamenje u autobus bez brige hoće li se neko povrijediti? Znam da to nisu pravi navijači Benfice! Naročito ovih proteklih tjedan dana, trebalo nam je pokazati da je uvijek bolje rješenje stajati zajedno, a ne doslovno gađati jedan drugog", poručio je Weigl.

Prethodno se i Benfica oglasila, osudivši takav postupak navijača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije