Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski novinari u Splitu

Hrvati, hvala na gostoprimstvu, valjda ćemo i mi vas lijepo ugostiti

Srbija - Švedska
Foto: PIXSELL
1/5
16.01.2018.
u 09:50

– Razgovarali smo s igračima i oni su također zadovoljni publikom i navijanjem. Jedino što je rezultat naše reprezentacije mogao biti malo bolji – kaže novinarka Jelena Medić iz Blica.

Petero srbijanskih novinara u Splitu prati njihovu reprezentaciju na Europskom rukometnom prvenstvu. Srbi ne mogu biti zadovoljni nastupima njihovih rukometaša budući da su u prve dvije utakmice izgubili od Hrvatske i Švedske, no za sve ostalo imaju riječi hvale.

– Sve je izvrsno, doček, smještaj, dvorana... Iznimno smo zadovoljni svime što smo doživjeli. Razgovarali smo s igračima i oni su također zadovoljni publikom i navijanjem. Jedino što je rezultat naše reprezentacije mogao biti malo bolji – kaže novinarka Jelena Medić iz Blica.

Srbija - Švedska
1/13

Hrvatska u Splitu ima sjajnu podršku publike, a srbijanski navijači nisu doputovali.

– Publika je bila super, nikakvih incidenata nije bilo. Ljudi u gradu su susretljivi i pomagali su nam u svemu što je trebalo, kao i volonteri u dvorani. Kažem, sve je na razini i vrlo smo zadovoljni.

Jelena Medić kao novinarka nije pratila Euro 2012. u Srbiji, no naglašava:

– Nadam se da ćemo na nekom idućem natjecanju i mi vas lijepo ugostiti te vam uzvratiti za gostoprimstvo.

Hrvatski navijači u prvom su susretu zviždali na "Bože pravde", ali dosta ih je prestalo nakon što ih je Domagoj Duvnjak pozvao da budu dostojanstveni.

Srbija - Švedska
1/25

– Zviždanje himni dio je folklora. Osim toga, nisu se čuli nikakvi ružni povici ni vrijeđanja. Hrvatski navijači tu su položili ispit. Shvatili su da se momčad bodri tako što se navija za nju, a ne vrijeđaju Srbi – rekla je Medić te zaključila:

– Naši rukometaši najmanje su krivi za ono što se dogodilo. Te stvari trebamo ostaviti po strani i okrenuti se budućnosti – zaključila je naša sugovornica.

Srbija još uvijek može proći u iduću fazu Eura. Danas igra protiv Islanda i mora slaviti s barem četiri gola razlike. U protivnom se oprašta od natjecanja.

Komentara 65

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
11:36 16.01.2018.

"Lepo nas ugostišste na Euro 2012 u Srbiju, taman izvukošmo živu glavu." Spališste par HR zastava,sekirama udaraše po kolima,transparenti sa ćiriličnim Vukovarom,laseri,šajkače igrača i izbornika......bijaše mnogo lepo a da i himni ste zviždali !

DU
Deleted user
10:33 16.01.2018.

Ovo je tako srceparajuce. Ma dajte vise. Ugostili smo vas kao i ostalih 14 reprezentacija. Nista bolje ili losije. Niste valjda ocekivali da ce publika pucati po vama. Jos dva tri dana i prestaje ovo svakodnevno izvještavanje iz srpske svlačionice.

PU
paul-umpe
10:32 16.01.2018.

znamo mi kako su nas srbi ugostili.sa sjekirama u staklima od auta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije