Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenski izbornik

Vujović bijesan: Napravili su sport smiješnim jer ga vode debili

Slovenija - Njemačka
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
15.01.2018.
u 23:51

Htio sam napraviti sprdnju, neki show. Oni su već ionako napravili cirkus od rukometa - rekao je slovenski izbornik

Rukometaši Slovenije odigrali su novu dramatičnu utakmicu u zagrebačkoj skupini na Europskom prvenstvu. No, ovog puta barem nisu izgubili kao u prvom kolu od Makedonije već su u dramatičnoj završnici odigrali neodlučeno s Njemačkom, aktualnim europskim prvacima (25:25).

No, da se ova utakmica igrala godinu dana ranije Slovenija bi pobijedila. Zašto? Zato što prije godinu dana nije bilo video analize koja je uvedena prvi put na jednom velikom rukometnom natjecanju upravo u Hrvatskoj.

Slovenija - Njemačka
1/18

Slovenski izbornik Veselin Vujović bio totalno izvan sebe. Čak je stao na vrata da brani taj sedmerac.

- Htio sam napraviti sprdnju, neki show. Oni su već ionako napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio? Napravili su sport smiješnim jer ga vode debili – bio je bijesan Vujović premda nije bio u pravu kod te zadnje odluke sudaca.

- Prvi put u povijesti primijenilo se to pravilo, naravno, protiv Slovenije. Suci su doveli utakmicu u egal tako što su izmislili sedmerac na Gensheimeru, koji nitko nije vidio, pa su isključili Kavtičnika i Šerbeca na klupi i dvije minute smo igrali s četiri igrača. Primili smo te golove i Nijemci su došli u egal u utakmici u kojoj nisu imali nikakve šanse – rekao je Vujović.

Komentara 40

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
00:02 16.01.2018.

Neka se žale arbitražnom sudu

PP
pp
01:50 16.01.2018.

Tako je to kad ne potplatiš suce...

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
23:56 15.01.2018.

Pa dobro ak se neko mora vratit doma slovencima je granica najbliže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije