Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, majstore

Potez hrvatskog rukometaša postao je pravi svjetski hit!

Čupić
Foto: Screenshot
1/2
15.01.2018.
u 08:57

Bilo je puno junaka u našoj igri: od Cindrića i Karačića koji su vukli cijelo vrijeme pa do Mamića i Stevanovića koji su u drugom poluvremenu napravili razliku. No, potez dana pripao je – Ivanu Čupiću.

Hrvatski rukometaši jučer su nam priuštili novo zadovoljstvo. Vrlo dobrom igrom došli su do pobjede nad Islandom i osigurali drugi krug natjecanja.

Bilo je puno junaka u našoj igri: od Cindrića i Karačića koji su vukli cijelo vrijeme pa do Mamića i Stevanovića koji su u drugom poluvremenu napravili razliku. No, potez dana pripao je – Ivanu Čupiću.

 

U 45. minuti susreta imali smo igrača manje pa je Lino odlučio da ćemo igrati bez vratara. Akcija baš nije najbolje izvedena, nismo realizirali napad, a Aron Palmarsson ubrzo je pucao prema našem praznom golu. Međutim, tu se odjednom stvorio Čupić koji je doletio brzinom munje, požrtvovno se bacio i u stilu najboljeg vratara obranio pokušaj najboljeg islandskog igrača.

Video njegova poteza vrlo brzo počeo se širiti svjetskim medijima.

Čupić
1/18

Komentara 23

PO
PowerPoint
10:03 15.01.2018.

Zašto umanjivati ovo što je napravio Ćupić? Ne da je postao svjetski hit, nego najveći hit u Galaksiji proteklih 12 mjeseci, nitko nije više tvitao o bilo čemu u svijetu nego o Ćupićevom hitu! Bravo Ćupko!

Avatar southman
southman
09:52 15.01.2018.

Sjećam se jedne ovakve Balićeve "obrane" ! Rijetki su takvi. Bravo Čupko !!!

IT
I-To
10:00 15.01.2018.

Duša mi je puna zadovoljstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije