Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE DA SU POKRADENI

Srbi prozivaju suca: Hrvati su za to dobili jedanaesterac

Švicarska Srbija
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.06.2018.
u 10:24

- Nisam čovjek koji plače. Kada su mi roditelji umrli plakao sam u sebi, a tako se osjećam i sada - rekao je Stojković.

Švicarska je preokretom stigla do 2:1 pobjede protiv Srbije. Poveli su Srbi preko Mitrovića, no Xhaka i Shaqiri donose preokret Švicarcima

Srbi imaju dosta povika na suđenje Nijemca Felixa Brycha, te su se žalili Fifi.

- Za istu situaciju dosuđen je jedanaesterac za Hrvatsku protiv Nigerije, a sada je gospodin dosudio prekršaj u napadu Mitrovića. Ni protiv Kostarike nije pozvan VAR za jedanaesterac nad Mitrovićem. Pitanje je zašto smo uveli VAR ako on vrijedi samo za neke, i po potrebi. Uputili smo žalbu i protest Fifi na suđenje, ali ne očekujem neke spektakularne odluke - poručio je potpredsjednik Nogometnog saveza Srbije Savo Milošević.

Švicarska Srbija
1/12

Komentar na suđenje dao je i kapetan Srbije Aleksandar Kolarov.

- Ljudi iz Fife moraju biti nezadovoljni onime što su vidjeli danas. Kao da su stavili da nama sudi Crnogorac. Ne mogu vjerovati da Nijemac sudi Švicarskoj. Cijelo vrijeme su pričali na Njemačkoj, a ja sam ih molio da pričaju na engleskom jer nismo u Njemačkoj - rekao je Kolarov pa dodao:

- Bio je jedanaesterac kao kuća nad Mitrovićem, ne znam što onda VAR radi? Što radi njih 15 tamo? Sudac mi je rekao da je u 90. minuti spasio Matića drugog žutog kartona.

Vratar Srbije Vladimir Stojković je otkrio da ga dugo nije pogodio neki poraz kao ovaj.

- Ne mogu vam opisati koliko je teško. Što da kažem osim da ćemo protiv Brazila ići i poginuti ako treba i pokušati napraviti čudo. Ne znam čime smo zaslužili da nam se sve ovo događa. Nisam čovjek koji plače. Kada su mi roditelji umrli plakao sam u sebi, a tako se osjećam i sada - rekao je Stojković.

Švicarska Srbija
1/9

Komentara 104

DU
Deleted user
10:52 23.06.2018.

To samo večernji spominje Hrvatsku. Pale nas da bi izazazvali reakciju... Pa Srbija zna da su igrali loše u drugoj polovini te nisu bili dovoljno koncentrirani i disciplinirani, kao i često do sada.

SV
svoxy
11:11 23.06.2018.

Gura se Švicarska, i protiv Brazila su zabili zgoditak nakon faula u napadu.

TR
trabant7
11:05 23.06.2018.

Pošteno rečeno bio je jedanaesterac ali Srbija je bila samo na momente ekipa i zato su izgubili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije