Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

U Prištini vatromet zbog poraza Srbije! Shaqiri: Ovo nije pobjeda za Kosovo

Granit Xhala Švicarska Srbija
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
23.06.2018.
u 08:57

- Ovo je za mene posebna utakmica, za moju obitelj, ali i za onu iz Albanije i s Kosova. Ovo je pobjeda za njih, uvijek su mi pružali podršku - rekao je Xhaka.

Pobjeda Švicarske nad Srbijom 2:1 s velikim zanimanjem pratila se i na Kosovu, zbog igrača podrijetlom s tog područja koji nose dres Švicaraca.

Baš su dvojica igrača podrijetlom s Kosova i presudila Srbiji, Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri.

U Prištini su pobjedu Švicarske proslavili organiziranim vatrometom, dok je u selu Zherga, gdje je rođen Shaqiri, sve bilo okićeno zastavama Švicarske.

Granit Xhala Švicarska Srbija
1/12

Nakon utakmice Xhaka je istaknuo kako prekrižene ruke u znaku orla, zaštitnog znaka Albanije, nije provokacija Srbima.

- Ovo je za mene posebna utakmica, za moju obitelj, ali i za onu iz Albanije i s Kosova. Ovo je pobjeda za njih, uvijek su mi pružali podršku. To nije bila poruka protivniku, ali me briga za reakciju - rekao je Xhaka.

Shaqiri nije želio komentirati zašto je proslavio gol kao i Xhaka.

- Ne želim pričati o tome. U nogometu uvijek ima emocija. Vidjeli ste što sam napravio, ali to je sada stvar prošlosti. Ovo nije pobjeda za Kosovo.

Granit Xhala Švicarska Srbija
1/9

Komentara 95

UM
umnjak
09:15 23.06.2018.

A kad srbi dizu 3 prsta, znak koji je nastao 90ih u fasisitckoj srpskoj agresiji na susjede, to je ok? Najjadniji “narod” u povijesti civilizacije. Za izgubiti sve ratove u povijesti moras biti bas predodredjen.

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
09:05 23.06.2018.

Haha, epski špric po srbenčadi

DO
DonQuijote
09:08 23.06.2018.

Haha kako ih kara na suho. A ovi kmeče i cvile, suci, zavera, fifa, niko nas ne voli.... To kmečanje je muzika :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije