Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači složni:

Sramota, huligani su nam presudili, stanite im na kraj!

Hrvatska - Italija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
17.11.2014.
u 08:32

Dr. Nemec: Luki je puknuo kvadriceps, pauzirat će najmanje šest tjedana

Hrvatski reprezentativci iz svlačionice su izlazili pomalo tužni. Naravno, zbog huligana koji su sebe gurnuli u prvi plan.

– Sramotno, jako sramotno. Tih 200 navijača dolazi na utakmicu samo s jednim ciljem, a to je da prekinu utakmicu. Cilj im je napraviti štetu nama i HNS-u. Takvim ljudima konačno treba stati na kraj – poručio je Luka Modrić koji je, nažalost, već u 25. minuti zbog ozljede mišića morao napustiti travnjak.

Pregled u Madridu

– Zapeklo me već u akciji prije toga, ali želio sam nastaviti. A onda je zaboljelo još više – rekao je Luka, dok je dr. Boris Nemec objasnio:

– Modriću je puknuo kvadriceps, ne izgleda dobro. Sutra će na magnetsku rezonancu u Madrid, pa ćemo znati više, no pretpostavljam da će pauzirati između 4 i 6 tjedana.

Mario Mandžukić jučer se borio s odličnim talijanskim braničima.

– Sretan sam jer nismo Talijanima dopustili da razviju svoj sistem igre. Šteta da nismo osvojili tri boda jer bili smo bolji, ali ne brinem jer ako ovako nastavimo, sigurno ćemo se plasirati na Euro.

Mateo Kovačić kaže:

– Ovo nisu navijači Hrvatske, netko tko voli Hrvatsku ovo nikada ne može napraviti. Zbog ovakvih stvari ljudi u svijetu nas neće poštivati – rekao je Mateo, a onda se osvrnuo o igri:

– Imali smo posjed lopte u tom trenutku kada su navijači počeli divljati. Šteta, jer sam uvjeren da bismo ih dobili.

– Nisam zadovoljan rezultatom, barem 60 minuta bili smo bolji. Nakon tog prekida Talijani su se pribrali – rekao je Kramarić.

Slavljenik Olić bio je sretan zbog 100. utakmice za Hrvatsku, ali tužan zbog nereda.

Rakitić: Strahovali smo...

– San Siro, pun stadion, jako puno naših navijača. Sve idealno, a onda ta šačica sve uništi. Poručujem im da mi ne igramo za predsjednika Saveza ni za izbornika, već za Hrvatsku. Nažalost, oni tu dolaze s ciljem da prekinu utakmicu – kazao je Ola.

Ivan Rakitić je pak dodao:

– Strahovali smo od prekida, u tom trenutku mislili smo da će sudac prekinuti utakmicu i poslati nas u svlačionicu. Poručujem tim huliganima da to ne rade više.

Strijelac gola Ivan Perišić je zaključio:

– Lijepo sam zabio, ali šteta da nismo još jedan. Navijači su nam presudili, taj prekid nas je poremetio.

>>Svjetski mediji: Sramotna bakljada najradikalnijih hrvatskih navijača

>>Kovač: Ispričao sam se Talijanima, sram me je i stid

>>Hrvatska odigrala odlično na San Siru, ali je divljaštvo na tribinama zasjenilo utakmicu

Komentara 142

Avatar flame
flame
08:56 17.11.2014.

Točno se zna koji su divljaci bacali baklje. Takvima doživotno zabranit ulazak na stadione! Zbog stotinjak huligana izmakla nam je pobjeda. Ova Hrvatska je spremna za velike stvari. Ispričavam se Dragi Ćosiću i uredništvu Večernjaka zbog riječi "spremna".

SO
sojko1
09:29 17.11.2014.

mediji su također jako zaslužni za nerede jer uzdižu huligane, otvoreno daju podršku kriminalcima i divljacima koji se skrivaju iza riječi navijač, većina tih huligana nema veze s nogometom nego se skrivaju iza navijačkih skupina, a mediji umjesto da raskrinkaju te kriminalne organizacije im se ulizuju.

SW
swimm
08:57 17.11.2014.

par stotina eura kazne i zabrana od par godina sudjelovanja na utakmicama pruža preko noci fantasticnu mjeru preodgoja,ok možda i koji mjesec društveno korisnog rada tek toliko da se utvrdi gradivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije